2017-11-17 22:46:07
Φωτογραφία για Ε.Ε.Α.: ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ
ΕΛΠΕ: Δράσεις για την ανακούφιση 

των πληγέντων από τις πλημμύρες

Τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό θα στείλει άμεσα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας στους πλημμυροπαθείς, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των δημάρχων των πληγέντων περιοχών για παροχή βοήθειας. «Μοναδικό μέλημα Πολιτείας και αρμόδιων φορέων, πρέπει να είναι η συντονισμένη προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί η καταστροφή που έπληξε τους κατοίκους της περιοχής. Δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να φέρει πίσω τους ανθρώπους που χάθηκαν. Έχουμε υποχρέωση, όμως, να συνεισφέρουμε προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκτακτη κατάσταση και κυρίως να διασφαλίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ ανάλογη τραγωδία» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωσή του Επιμελητηρίου.

Το Επιμελητήριο δηλώνει ότι δεσμεύεται πως εκτός από τα τρόφιμα και τα νερά που θα προσφέρει άμεσα, θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στους κατοίκους και τους επαγγελματίες των πληγέντων περιοχών, προκειμένου να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να στήσουν ξανά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τους.


ΕΛΠΕ: Δράσεις για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες

Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και  τη βαθιά τους θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική. Δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε δίπλα τους, με όσα μέσα έχουμε στη διάθεσή μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ομίλου.

Σε πρώτη φάση, ήδη διατέθηκαν αυτοκίνητα από τα Διυλιστήρια Ασπροπύργου και Ελευσίνας για τις μεταφορές κατοίκων και αγαθών στις πληγείσες περιοχές. Επίσης, χορηγήθηκε ποσότητα καυσίμων για την κίνηση των μηχανημάτων του Δήμου Μάνδρας –Ειδυλλίας.Για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών διανεμήθηκαν νερό, τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα.Κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα συναντηθεί άμεσα με τους αρμόδιους Φορείς της Πολιτείας, για να συζητηθούν επιπλέον δράσεις στις οποίες θα συνεισφέρουμε. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ. οι οποίοι εθελοντικά συνεισέφεραν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τη θεομηνία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ