2017-11-18 11:00:27
Φωτογραφία για Mυστικά του σεξ που πρέπει να γνωρίζετε
Το καλό σεξ μπορεί πάντα να γίνει ακόμα καλύτερο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσει κανείς το σεξ και να ευχαριστήσει επίσης σε μεγαλύτερο βαθμό τον ερωτικό του παρτενέρ.

Απλά θα πρέπει να έχει κατά νου ότι, ενώ υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής, τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά του σεξ είναι εκείνα που περιμένουν να ανακαλυφθούν μέσα από τη σχέση.

Οπως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός έτσι είναι και κάθε σχέση. Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν πως αυτό που λειτουργεί για το φίλο τους δεν είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει και στη δική τους σχέση το ίδιο καλά και το αντίστροφο.

Ξεκινήστε μιλώντας για το σεξ

Κατά έναν παράδοξο τρόπο μερικά από τα καλύτερα μυστικά του σεξ είναι αυτά που οι άνδρες και οι γυναίκες κρατάνε κρυφά ο ένας από τον άλλο. Για να έχετε, όμως, ένα καλό σεξ θα πρέπει να μιλήσετε για όλα αυτά που σας αρέσουν και όλα αυτά που αντιπαθείτε.

Είναι πολύ σημαντικό να ζητήσετε να μάθετε και να μπορείτε να ακούσετε. Πολλοί άνθρωποι τρομοκρατούνται επειδή δεν ξέρουν όλες τις απαντήσεις. Κάποιοι άλλοι πάλι ξαφνιάζονται επειδή νόμιζαν ότι γνωρίζουν όλες τις απαντήσεις.

Μπορεί να είναι δύσκολο να προσεγγίσετε το θέμα του σεξ. Διαβάστε, όμως, παρακάτω τι μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το τι ακριβώς θέλει ο ερωτικός σας σύντροφος:

Μην ρωτήσετε τι είναι αυτό που δεν του/της αρέσει. Αυτό βγάζει μία αρνητικότητα ή μια ανασφάλεια. Αντί γι’ αυτό ζητήστε να μάθετε τι είναι αυτό που τον/την κάνει να νοιώθει ωραία στο σεξ.

Χρησιμοποιήστε βοήθεια από βιβλία. Πάρτε ένα ή και δύο και τρία βιβλία που νομίζετε ότι το ταίρι σας μπορεί να απολαύσει. Διαβάστε τα μαζί και συζητήστε γι’ αυτά. Πολλές φορές είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σας πει κάποιος τι ακριβώς θέλει στο σεξ όταν δυσκολεύεται να το εκφράσει. Μέσα από μια φωτογραφία ας πούμε θα είναι πιο εύκολο.

Εναλλαγή ρόλων. Αφήστε να σας δείξει και να σάς πει τι προτιμά στο σεξ. Είναι πραγματικά μία καλή λύση η εναλλαγή ρόλων και θέσεων στο σεξ. Η επικοινωνία είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Οπως θέλετε να ξέρετε τι αρέσει στο ερωτικό σας ταίρι, το ίδιο θα πρέπει να φροντίσετε να μάθει και ο/η σύντροφός σας τι αρέσει σε εσάς. Τι είναι αυτό που σάς δίνει χαρά και μπορεί να διατηρήσει περισσότερο τη στύση ή τον οργασμό.

Κι άλλα καλά μυστικά του σεξ

Μερικές καλές ιδέες για την προώθηση μιας καλύτερης σχέσης στο σεξ περιλαμβάνουν και τα παρακάτω:

Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας. Να θυμάστε ότι το μυαλό σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα στο σεξ. Κρατήστε τα πράγματα διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα μιλώντας με το ταίρι σας για τις φαντασιώσεις σας. Είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος για να ανάψει η επιθυμία ανάμεσά σας.

Γίνετε δημιουργικοί. Δοκιμάστε σεξ σε διαφορετικά μέρη και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, όπως επίσης δοκιμάστε και διαφορετικές θέσεις. Μην κάνετε τα ίδια πράγματα κάθε φορά. Είναι πολύ εύκολο να πέσετε σε τέλμα και να γίνετε προβλέψιμοι. Η προβλεψιμότητα είναι καλή μέχρι ενός ορίου. Από εκεί και πέρα καταντά ρουτίνα. Και ένας «σοφός» άνθρωπος μπορεί να καταλάβει πού ακριβώς είναι το όριο.

Κρατήστε το πορνό στη θέση του και μη το βάλετε στο κρεβάτι σας. Μερικοί άνθρωποι θέλουν το ερωτικό τους ταίρι να συμπεριφέρεται σαν πορνοστάρ. Αυτό, όμως, είναι ένα από τα χειρότερα πρότυπα που θα μπορούσατε να έχετε. Είναι σα να προσπαθείτε να ζήσετε τη ζωή σας σαν ήρωας του… Star Trek. Είναι καλό το πορνό για να εξάπτει τη φαντασία αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί να «λειτουργήσει» αν προσπαθήσετε να το βάλετε στην πραγματική σας ζωή.

Μείνετε σωματικά ικανοί. Για να μπορείτε να απολαύσετε το σεξ πρέπει να είστε σε φόρμα. Και έχει αποδειχθεί ότι η άσκηση βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή. Για παράδειγμα η αερόβια άσκηση βελτιώνει τη ροή του αίματος, πράγμα που είναι σημαντικό για τη στύση. Μπορεί, επίσης, να βελτιώσει τη σεξουαλική αντοχή και δύναμη.

Μπορείτε, αν θέλετε, να έχετε όλες τις απαντήσεις σε ό,τι αφορά το σεξ. Τα μυστικά για το καλό σεξ με το ερωτικό σας ταίρι μπορείτε να τα ανακαλύψετε στη διαδικασία της σεξουαλικής πράξης και τότε θα είναι μια απολαυστική ανακάλυψη.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ