2017-11-19 08:09:54
Φωτογραφία για Ενίσχυση Πυροσβεστικού Σταθμού με πρωτοβουλία του Αντπροέδρου του ΟΛΘ Π. Καρδαρά
Την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σταθμού, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του αποφάσισε το Δ.Σ. του Ο.Λ.Θ. ώστε να είναι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή για να ανταποκριθεί στο ρόλο του με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την εισήγηση για χορήγηση οικονομικής βοήθειας στον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό εντός του Ο.Λ.Θ. Α.Ε , που καλύπτει:

1) Την λειτουργική υποστήριξη του Πυροσβεστικού Σκάφους Π/Π 17 "Υποπυραγός Ι. Λεμονίδης" με α) ετήσια χορήγηση πετρελαίου κίνησης, μέχρι του ποσού των 12.000€ β) ετήσια χορήγηση λιπαντικών μέχρι του ποσού των 3.000€.

2) Την ετήσια χορήγηση πετρελαίου θέρμανσης μέχρι 10.000 λίτρα.

Το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Λ.Θ. Πάνος Καρδαράς δήλωσε σχετικά: « Πιστεύοντας ότι η ασφάλεια ανθρώπων και περιουσιών βρίσκεται στην κορυφή της ιεράρχησης των αξιών και των προτεραιοτήτων, αποφασίσαμε την ενίσχυση του πυροσβεστικού σταθμού εντός του Ο.Λ.Θ., ώστε να επιτυγχάνουμε την υψίστη ετοιμότητα σε κάθε ανάγκη. Και αυτό, διότι, ως γνωστόν. είναι προτιμότερο το «προλαμβάνειν» από το  «θεραπεύειν»
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ Θ' ΛΟΥΚΑ 2017
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ Θ' ΛΟΥΚΑ 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ