2017-11-19 16:00:32
Φωτογραφία για Γιατί «χτυπάνε» την Καρδιοχειρουργική Μονάδα του 401 ΓΣΝΑ;
Έναν ιδιαίτερα σκληρό πόλεμο «λάσπης», κυρίως οικονο­μικών συμφερόντων, υφίσταται η διακλαδική Καρδιοχει­ρουργική Μονάδα του 401 ΓΣΝΑ. Κυκλώματα γιατρών - επι­χειρηματιών, αλλά και στρατιωτικών γιατρών, που εργάζον­ται και στον ιδιωτικό τομέα, προσπαθούν με διάφορα συκο­φαντικά δημοσίευματα να απαξιώσουν την Καρδιοχειρουργική Μονάδα του 401 ΓΣΝΑ, διότι «χάνουν» πελάτες (ασθενείς) και έσοδα. 

Στην Καρδιοχειρουργική Μονάδα του 401 ΓΣΝΑ έχουν γίνει 180 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς ή νευροχειρουργικές πράξεις με άριστα αποτελέσματα, καθώς το ποσο­στό θνησιμότητας είναι κάτω από 2%, σαφώς μικρότερο και από τα πλέον διάσημα ιδιωτικά καρδιοχειρουργικά κέντρα. Το κόστος από μια τέτοια επέμβαση σε ιδιωτικά θεραπευτή­ρια κυμαίνεται από 30.000 έως 60.000 ευρώ. Στο 401 ΓΣΝΑ είναι εντελώς δωρεάν. 

Πάντως, το ΓΕΕΘΑ και η Διοίκηση του 401 ΓΣΝΑ έχουν υποχρέωση να προστατέψουν τους για­τρούς και τους νοσηλευτές της Καρδιοχειρουργικής Μονάδας από τη «λάσπη» των επαγγελματιών του τομέα της ιδιωτικής υγείας.


Χ.Α.Κ.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-18/11/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

1) Χακί «νυστέρια» στον Ευαγγελισμό

2) Καταγγελία για 401 ΓΣΝΑ

3) ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ 401 ΓΝΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ