2017-11-19 19:33:24
Φωτογραφία για Διήμερη επίσκεψη του Πολωνού προέδρου στην Ελλάδα
Είχε λάβει πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο - Ο Αντρέι Ντούντα και η σύζυγός του θα αφιχθούν αύριο και θα αναχωρήσουν την ΤρίτηΕπίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί αύριο (20/11) και μεθαύριο (21/11) ο

Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Πολωνός ηγέτης, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Αγκάτα Κορνχάουζερ, θα καταθέσει λίγο πριν τις 11:00 στέφανο στο «Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη» και ακολούθως θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Ν. Βούτση στο Μέγαρο του κοινοβουλίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι δύο Πρόεδροι θα εγκαινιάσουν έκθεση για τον Ελληνο-Πολωνό ήρωα του Β’ ΠΠ, Γεώργιο Ιβανώφ στο Πολεμικό Μουσείο, ενώ το βράδυ, ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει δείπνο στον κ. Ντούντα.

Την Τρίτη ο Πρόεδρος της Πολωνίας θα επισκεφθεί τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», την Πολωνο - Ελληνική Έκθεση για καινοτόμα προϊόντα και το Ελληνο - πολωνικό επιχειρηματικό Συνέδριο «Πράσινες Καινοτόμες Τεχνολογίες» και, τέλος, θα γευματίσει με Πολωνούς και Έλληνες επιχειρηματίες.

Ο κ. Ντούντα θα αναχωρήσει νωρίς το βράδυ της Τρίτης για την Πολωνία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ