2017-11-19 22:13:33
Φωτογραφία για Μονοκούκι πρόεδρος η Φώφη
Βενιζέλος, Σημίτης, Λαλιώτης έσπευσαν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους - Πανηγυρισμοί στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη από τους συνεργάτες της Προέδρου Την νέα εποχή για την Κεντροαριστερά έσπευσαν να χαιρετίσουν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συγχαίροντας εγκάρδια την κα Φώφη Γεννηματά για την νίκη της στις ενδο-παραταξιακές εκλογές. Οι πρώην πρωθυπουργοί και τέως πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Κώστας

Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, οι ανθυποψήφιοι για την προεδρία Σταύρος Θεοδωράκης, Γιάννης Ραγκούσης, Απόστολος Πόντας κ.α., καθώς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑ, αλλά και ο Γιώργος Καρράς (πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων) συνεχάρησαν την κα Γεννηματά. Άπαντες της ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για την πορεία της ως επικεφαλής ενός φορέα που φιλοδοξεί να συσπειρώσει ξανά τους «άστεγους» και απογοητευμένους ψηφοφόρους του κεντροαριστερού χώρου.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται οι πρώτες επινίκιες δηλώσεις της κας Φώφης Γεννηματά η οποία μεταβαίνει στο συντονιστικό κέντρο των εκλογών στην Κεντροαριστερά, στην οδό Βαλαωρίτου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ