2017-11-20 14:04:17
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε 57χρονο για τον φόνο με μαχαίρι στην Λάρνακα
Χειροπέδες σε 57χρονο Ρώσο πέρασε η Αστυνομία Λάρνακας σχετικά με τον φόνο του Ντάνιελ Νικόλοφ, 51 ετών από τη Βουλγαρία, ο οποίος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από την Αστυνομία , μαχαιρωμένος σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Γολγών στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 57χρονος παραδέχτηκε ενοχή προφορικώς, ενώ μέσα από τις έρευνες προκύπτει ότι συγκατοικούσε με το θύμα. 

 

Όπως ανέφερε στους ανακριτές, ο λόγος για τον οποίο μαχαίρωσε τον 51χρονο Βούλγαρο ήταν επειδή ο δεύτερος του επιτέθηκε. 

 

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο άλλος ένας ύποπτος 49χρονος ρωσικής καταγωγής είχε συλληφθεί, ο οποίος φέρεται να ήταν παρών στο περιστατικό και ο οποίος τελεί υπό κράτηση.

 

Σημειώνεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στο θύμα, κατέδειξε 18 τραύματα από μαχαίρι.  

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πτώμα του 51χρονου εντοπίστηκε 12.15 το μεσημέρι, όταν η σπιτονοικοκυρά του διαμερίσματος, ειδοποίησε την Αστυνομία για έντονη μυρωδιά που αναδυόταν από το διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στην πάροδο της Λεωφόρου Μακαρίου, πολύ κοντά στο λιμάνι Λάρνακας.


 

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος όπου εντόπισαν τον 51χρονο νεκρό στο πάτωμα, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος του. Το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις το έγκλημα διαπράχθηκε πριν μερικές μέρες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ