2017-11-21 10:04:12
Φωτογραφία για Πρώτο υποβρύχιο… SLBM, για τη Βόρεια Κορέα
Η Βόρεια Κορέα σχεδιάζει τη ναυπήγηση του πρώτου της υποβρυχίου βαλλιστικών πυραύλων, όπως αποδεικνύουν δορυφορικές φωτογραφίες Ήταν γνωστό πως υπήρχε ένα πρωτότυπο υποβρύχιο και καταδυόμενος εκτοξευτής από τον οποίο πραγματοποιούνται βλητικές δοκιμές.

Ωστόσο οι νέες φωτογραφίες δείχνουν έχει γίνει σημαντική πρόοδος στα ναυπηγεία Sinpo στις ανατολικές ακτές της Βόρειας Κορέας και σημάδια πως ένα ακόμα υποβρύχιο ικανό να φέρει πυραύλους ναυπηγείται εκεί.

Οι φωτογραφίες δείχνουν δύο μεγάλα κυλινδρικά αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι τμήματα του κελύφους υποβρυχίου αναλόγου μεγέθους με το πρωτότυπο υποβρύχιο SINPO. Οι δορυφορικές φωτογραφίες που ελήφθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δείχνουν συνεχή κίνηση στα ναυπηγεία γεγονός που υποδηλώνει ναυπήγηση πλοίων.

Επίσης κινητικότητα υπήρχε και στον εκτοξευτή πυραύλων που χρησιμοποιείται για την προσομοίωση εκτόξευσης από υποβρύχια. Φυσικά μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν για την πρόοδο των εργασιών. Ωστόσο αναλυτές τονίζουν τον υπαρκτό κίνδυνο από τυχόν απόκτηση υποβρυχίων βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ