2017-11-21 17:51:02
Φωτογραφία για Χαλκίδα: Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη (22/11)
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Χαλκίδα την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, λόγω των εκλογών των εκπαιδευτικών «Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό κέντρο, από 8.30π.μ. έως 1.00μ.μ. και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ, θα γίνουν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, από 1.30μ.μ. έως 7.30μ.μ.

Οι αναπληρωτές, και οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, μπορούν να συμμετέχουν στις διαδικασίες (Γενική συνέλευση και εκλογές) εφόσον τακτοποιηθούν οικονομικά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Για τους αναπληρωτές, η συνδρομή είναι 25 ευρώ, 15 ευρώ την ημέρα των εκλογών και τα υπόλοιπα 10 μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς, μέλη του συλλόγου, η συνδρομή είναι 32 ευρώ και θα κρατηθεί σταδιακά από την ενιαία αρχή πληρωμών όπως έχουμε ήδη ενημερώσει.

Το συνδικαλιστικό αυτό δικαίωμα θα πρέπει να διαφυλαχτεί με τη συμμετοχή όλων στη Γενική Συνέλευση, από την αρχή της διαδικασίας.

Όποιος δεν επιθυμεί να είναι στην Γενική Συνέλευση, είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στο σχολείο του», αναφέρει η ανακοίνωση.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ