2017-11-21 21:06:52
Φωτογραφία για Αυτή τη φορά η τύχη χαμογέλασε στον ΠΑΟΚ
Από την αρχή της φετινής σεζόν, όλες οι κόντρες και οι καραμπόλες ήταν σε βάρος του ΠΑΟΚ. Με Έστερσουντ, Λάρισα, Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο Δικέφαλος του Βορρά έχασε πρόκριση (στην πρώτη περίπτωση) και βαθμούς (στις υπόλοιπες) από καραμπόλες. Χώρια κάποια δοκάρια, που επίσης στοίχισαν βαθμούς…Είναι απίστευτο πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε  στην Τούμπα να δεχθεί πρώτος γκολ από τον Ατρόμητο, χωρίς να έχουν κάνει οι φιλοξενούμενοι ούτε φάση. Η πρώτη φορά που έπιασε ο Ρέι την μπάλα, πρέπει να ήταν μέσα από τα δίκτυα του μετά το γκολ του Στρούγγη με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες.

Ο Δικέφαλος δεν ήταν κακός ούτε πριν, ούτε μετά. Φάσεις είχε (παρότι ήταν ίσως λίγο πιο φλύαρος από ότι έπρεπε) αλλά του έλειπε η αποτελεσματικότητα. Το γκολ. Και αυτό ήρθε έστω από πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος έκλεισε καλύτερα τους χώρους, αλλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες μέχρι να πετύχει το 2ο γκολ με καραμπόλα
. Ήταν καιρός να χαμογελάσει και λίγο η τύχη στον Δικέφαλο. Χάθηκαν φοβερές ευκαιρίες, αλλά το 2-1 έγινε με κόντρα σε χέρι του Ούμπιδες! Είπαμε, χρειάζεται και λίγο παραπάνω τύχη ο ΠΑΟΚ κάποιες φορές για να πάρει ορισμένα αποτελέσματα. Η νίκη ήταν σημαντική από κάθε άποψη και τώρα ο Δικέφαλος καλείται να πάρει επιτέλους αποτελέσματα και εκτός έδρας για να μείνει στην κορυφή. Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα, σε δύσκολες έδρες, του Πανιωνίου και της Ξάνθης. Ανεξάρτητα ποιον αντίπαλο θα έχει απέναντί του ο ΠΑΟΚ οφείλει να αρχίσει να κερδίζει και εκτός έδρας, για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο. Γιατί χωρίς διπλά δε γίνεται να έρθει το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: inpaok.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ