2017-11-21 22:30:38
Φωτογραφία για Τα 10 κοινά προβλήματα που έχουν όλα τα ζευγάρια
Αν σε πιάνει το παράπονο κάθε φορά που μαλώνεις με τον σύντροφό σου και σκέφτεσαι ότι τα υπόλοιπα ζευγάρια περνάνε ζάχαρη, μάλλον ήρθε η ώρα να προσγειωθείς στον πλανήτη Σχέσεις και να μάθεις ότι τα ζευγάρια έχουν πολλά κοινά θέματα προς επίλυση!

Αυτά είναι τα 10 σημαντικότερα προβλήματα:

1. Είμαι αφηρημένη στο σεξ: Μάλλον κάτι δεν γίνεται καλά (δοκιμάστε και κάτι καινούριο) ή η πίεση κάτω από την οποία ζεις είναι μεγάλη και δεν μπορείς να αποσυμπιεστείς.

2. Οι άντρες δεν πρέπει να είναι τρυφεροί: Αχ, πραγματικά, ποιος τους το είπε αυτό; Δεν θα ήταν όλα καλύτερα αν έβγαζαν τις ευαισθησίες τους για λίγο;

3. Πάντα εγώ το ξεκινάω πρώτη/ πρώτος: Εάν έτσι έχεις συνηθίσει τον σύντροφό σου, σίγουρα θα περιμένει από εσένα την πρώτη κίνηση.

4. Κάνουμε τα ίδια και τα ίδια: Οκ, διορθώστε το! Πες του τι θέλεις, δείξτου το και θα δεις ότι όλα τα αλλάξουν.


5. Δεν μου δείχνει την αγάπη του/της: Μικρές, απλές κινήσεις κάθε μέρα τονώνουν τη σχέση, χωρίς καν να συμπεριλαμβάνεται το σεξ σε αυτές.

6. Κάνουμε ψυχρό σεξ: Υπάρχει πάθος αλλά δεν υπάρχει συναίσθημα. Μια μικρή προσπάθεια και από τους δύο να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και εκτός κρεβατοκάμαρας, θα βοηθήσει πολύ.

7. Θέλουμε μωρό και αγχωνόμαστε: Αφεθείτε, ζήστε το και θα έρθει. Το άγχος καταστρέφει τις στιγμές και δεν βοηθά καθόλου την γονιμότητα.

8. Κάναμε μωρό και ξεχάσαμε το σεξ: Δεν είστε οι μόνοι. Δώστε χρόνο στα νέα δεδομένα της ζωής σας και θα έρθει και πάλι το πάθος στη σχέση.

9. Με θεωρεί δεδομένο/η: Αυτό είναι παγίδα. Αν έχετε πέσει μέσα της, βγείτε γρήγορα διεκδικώντας και εκπλήσσοντας ο ένας τον άλλον!

10. Γενικά, δεν κάνουμε σεξ: Εάν παθολογικοί παράγοντες είναι αυτοί που σας εμποδίζουν, οκ. Εάν όμως μπορείτε, γιατί χάνετε τη μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής; Αρχίστε το ξανά, σαν να είστε έφηβοι και θα μετανιώσετε για τις ώρες που χάσατε!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ