2017-11-22 18:15:10
Φωτογραφία για ΜΑΞΙΜΟΥ: ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Θρασύδειλο χαρακτηρίζουν πηγές του Μαξίμου τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή το «Όχι» στην νέα αναβολή της επίκαιρης επερώτησης για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

«Το να ρίχνεις λάσπη για ανύπαρκτα σκάνδαλα μήπως και αλλάξεις τη συζήτηση από τις offshore σε παραδείσιες νήσους, είναι θράσος. Το να μη δέχεσαι τη μετάθεση της συζήτησης στη Βουλή, μη τυχόν και αντιμετωπίσεις τον Πρωθυπουργό, είναι δειλία. Ο συνδυασμός των δύο είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος» αναφέρουν. 

Σημειώνεται ότι για πανικό που έχει καταβάλει τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και φαίνεται να μεταδίδεται και στον πρωθυπουργό Αλέξη  Τσίπρα, κάνει λόγο η Ν.Δ. με αφορμή το αίτημα για αναβολή σχετικής επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και διαμηνύει ότι δεν δέχεται δεύτερη αναβολή.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας παραδόξως παραμένει σιωπηλός επί 17 ημέρες για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο συναρχηγός του» και προσθέτει ότι «δεν δέχεται δεύτερη αναβολή της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή και ζητεί από τον κ. Βούτση να πράξει το καθήκον του, σεβόμενος απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία. Άλλωστε η αυριανή συζήτηση δεν είναι σε επίπεδο Αρχηγών». «Αν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. Άλλωστε το θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο…» αναφέρεται.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ