2017-11-24 16:11:29
Φωτογραφία για Αυτή η γυναίκα μοιράζεται τον φίλο της με τον σύζυγό του
Περίεργες ερωτικές ιστορίες υπάρχουν πολλές. Αλλά η συγκεκριμένη ιστορία ξεπερνά κάθε φαντασία. 

O Κρις μοιράζεται την φίλη του με τον σύζυγό του. 

Το περίεργο αυτό τρίο, ο Κρις, ετών 38, ο σύζυγός του Ματ 28 ετών και η Κάιτ επίσης 28 ετών μίλησαν στην Barcroft TV για την περίεργη αυτή σχέση τους. 

Ο Κρις και ο Ματ, το παντρεμένο ζευγάρι δηλαδή, εξήγησαν ότι μετά από έξι χρόνια γάμου αποφάσισαν να... ανοίξουν τη σχέση τους. 

Η Κρις Μπραντ πριν παντρευτεί είχε ετεροφυλικές σχέσεις, όχι ομως και ο Ματ. 

Το 2015 αποφάσισαν να καλέσουν την Κάιτ στο σπίτι της για συγκατοίκηση. Και όχι μόνο. Τώρα πλέον και οι τρεις τους μοιράζονται την ίδια κρεβατοκάμαρα.

Στην αρχή ο Ματ ήταν τελείως αντιθέτως με την ιδέα αλλά μετά από λίγο και μετά από συζητήσεις το αποδέχθηκε. 

«Οι τρεις μας αρχίσαμε να περνάμε χρόνο μαζί και μετά από επτά ή οκτώ μήνες η Κάιτ έμενε στο σπίτι για περίπου πέντε νύχτες την εβδομάδα», λέει ο Ματ. 


Ο Κρις και η Κάιτ περιγράφουν τους εαυτούς τους ως bisexual, ενώ ο Ματ προτιμά να αυτοαποκαλείται homoflexible. «Μου αρέσουν τα αγόρια και είμαι ανοιχτός ευέλικτος με τις γυναίκες. Αλλά προτιμώ τους άνδρες. Υποθέτω ότι ξύπνησαν κάποια ένστικτά μου αφού είχα την πρώτη σεξουαλική μου εμπειρία με γυναίκα. Είναι απλά άλλο πράγμα το σώμα, άλλο ψυχή, άλλο η ψυχική σύνδεση που μπορεί να έχω», εξηγεί. 

Η Κάιτ από την πλευρά της παραδέχεται ότι δεν της ήταν εύκολο όλο αυτό. Στην αρχή μάλιστα υποστηρίζει ότι ήταν μπερδεμένη για το πώς θα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στον Κρις και στον Ματ, αλλά τώρα καταλαβαίνει ότι όλα αυτά οφείλονταν στην δική της ανασφάλεια. 

Και ναι παραδέχεται ότι το πρώτο διάστημα έπρεπε να διαχειριστεί και τη ζήλια τους Ματ. Παραδέχεται ακόμη ότι δεν μπορούσε να βρει το ρόλο της, τη θέση της στη σχέση.

 

Ο Ματ λέει ότι ο Κρις τον διαβεβαίωνε ότι αγαπά και τους δυο εξίσου, κάτι που του φάνηκε παράξενο αρχικά. 

Το περίεργο αυτό τρίο συγκατοικεί πλέον και έχουν και δυο σκυλάκια. 
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ