2017-11-25 13:35:26
Φωτογραφία για Αλλαγή ημερομηνίας πρεμιέρας για το Wonder Woman 2
Η Αμαζόνα της DC θα κάνει νωρίτερα από ό,τι αρχικά προγραμματιζόταν την επόμενη εμφάνισή της στις μεγάλες οθόνες του πλανήτη.

Με τα μέλη της Justice League να επιβιβάζονται στο Flying Fox και να ετοιμάζονται για προσγείωση στους παγκόσμιους κινηματογράφους αυτό το Σαββατοκύριακο, η Warner Bros. κοιτάζει το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντός της για τους χαρακτήρες της DC και ανακοινώνει μία αλλαγή στον προγραμματισμό του.

Όπως ανακοίνωσε το στούντιο χθες, το Wonder Woman 2 είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου 2019.

Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας μεταφέρει την κινηματογραφική άφιξη της Αμαζόνας της DC για τη δεύτερη ταινία της, έξι εβδομάδες νωρίτερα από ό,τι είχε ανακοινωθεί το περασμένο καλοκαίρι, όταν η 13η Δεκεμβρίου 2019 είχε αποκαλυφθεί ως η ημέρα κυκλοφορίας του sequel.

Η ανακοίνωση έρχεται, συμπτωματικά, λίγες μόνο ημέρες μετά τη διαρροή φημών σύμφωνα με τις οποίες η Gal Gadot αρνούνταν να επιστρέψει στον ρόλο της Diana Prince, αν η εταιρεία παραγωγής του Brett Rattner συμμετείχε στη νέα ταινία.


Η Warner Bros. ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι τα σχετικά δημοσιεύματα ήταν αναληθή, ενώ έχει ήδη διακόψει την επαγγελματική της σχέση με τον Rattner από τις αρχές Νοεμβρίου, στον απόηχο κατηγοριών κατά του παραγωγού για σεξουαλική παρενόχληση συνεργατών του.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το Variety σε σχετικό δημοσίευμα, η συμφωνία που έχει υπογράψει το 2013 η Warner Bros. με την εταιρεία RatPac Entertainment, στην οποία ο Rattner είναι Διευθύνων Σύμβουλος, λήγει τον Μάρτιο του 2018 και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα χρηματοδότησης του Wonder Woman 2 με δικά της χρήματα.

Το γεγονός ότι η Warner Bros. σκοπεύει να φέρει νωρίτερα το sequel του Wonder Woman στα σινεμά, εκτός από το να υπογραμμίζει ξανά την πίστη του στούντιο στην παραγωγή και να δίνει τέλος στην παραφιλολογία σχετικά με τη συμμετοχή ή μη των συντελεστών της σε αυτήν, ενδέχεται να έχει και οικονομικά κίνητρα.

Με βάση τον νέο προγραμματισμό, το Wonder Woman 2 θα έχει πλέον "αέρα" εφτά εβδομάδων μέχρι την πρεμιέρα του Ένατου Επεισοδίου των Star Wars, το οποίο έχει εξασφαλισμένη ημερομηνία πρώτης προβολής την 20η Δεκεμβρίου 2019. Το προηγούμενο πρόγραμμα της Warner Bros. έδινε στην Diana Prince μόλις εφτά ημέρες χωρίς ανταγωνισμό με το παραδοσιακό φόβητρο του box office.

Βέβαια, και η Αμαζόνα υπέρ-ηρωίδα της Gadot έχει αποδείξει ότι διαθέτει τη δική της δυναμική στα παγκόσμια ταμεία, στα χέρια της σκηνοθέτιδας Patty Jenkins, η οποία επιστρέφει για το sequel με μία συμφωνία ρεκόρ, ιστορική για γυναίκα δημιουργό.

Το φετινό Wonder Woman ήταν μία μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία για τις Warner και DC, μαζεύοντας περισσότερα από 820 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς και έχοντας την κορυφαία επίδοση στο αμερικάνικο box office, σε σχέση με κάθε άλλη ταινία του λεγόμενου DC Extended Universe. Σημαντικότερα, το Wonder Woman έπεισε τους κριτικούς, οι οποίοι το υποδέχθηκαν θερμά.

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για το sequel, τιτλοφορημένο προς το παρόν απλά ως Wonder Woman 2, πέρα από το γεγονός της επιστροφής των Jenkins και Gadot, σε σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικό ρόλο αντίστοιχα.

Διαρροές, πάντως, το τελευταίο διάστημα, κάνουν λόγο για υπόθεση που θα διαδραματίζεται στα 80's, με φόντο τη Σοβιετική Ένωση. Επιπλέον, πρόσφατο δημοσίευμα τοποθετούσε την έναρξη των γυρισμάτων στον Ιούνιο του 2018.

Η αλλαγή ημερομηνίας πρεμιέρας σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση, ό,τι είναι να μάθουμε, θα το μάθουμε λίγο νωρίτερα.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ