2017-11-25 13:56:51
Φωτογραφία για Εύβοια: Πρατηριούχος υγρών καυσίμων από Ψαχνά και δύο ιδιώτες από Αρτάκη εμπλέκονται σε υποθέσεις λαθρεμπορίας - Δείτε όλα τα ονόματα!
Στη δημοσιότητα δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η λίστα με επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίας...

Από τον κατάλογο με τα στοιχεία φυσικών και νομικών προσώπων που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο ξεχωρίζουν δύο περιπτώσεις πολύ γνωστές στην κοινή γνώμη, όπως η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ στην οποία διεγράφησαν τα πρόστιμα για λαθρεμπορία ύψους 38 εκατ. ευρώ λόγω της εξαγορά της από τον επιχειρηματία κύριο Ιβάν Σαββίδη, καθώς επίσης και ο Θεόδωρος Κουντούρης, ιδιοκτήτης και του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ», το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά του Πειραιά στις αρχές Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα η ποσότητα πετρελαίου που είχε στις δεξαμενές του να διαρρεύσει και να ρυπάνει σε μεγάλη έκταση τον Σαρωνικό κόλπο.

Από την Εύβοια υπάρχουν τρία ονόματα. Ένας επιχειρηματίας από τα Ψαχνά και δύο ιδιώτες από τη Νέα Αρτάκη.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για λαθρεμπορία καυσίμων, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων, Κων/νος Πασσαλής με έδρα τα Ψαχνά, Αβάντων 25. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τελωνείο Πάτρας και το πρόστιμο για τον ίδιο φτάνει τις 15. 529, 72 ευρώ.

Επίσης, στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα των Ευάγγελου Καρατζά και Berishvili Mamuka από τη Νέα Αρτάκη, Ιπποκράτη Μακρή 37, οι οποίοι κατηγορούνται για λαθρεμπορία τσιγάρων. Και αυτή την υπόθεση έχει αναλάβει το Τελωνείο Πάτρας και το πρόστιμο αγγίζει για τον έκαστο το ποσό των 1.556.201,28 ευρώ.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε ολόκληρη τη λίστα.
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ