2017-11-25 14:44:14
Φωτογραφία για Αφυδατώθηκε και έχασε τη ζωή της 18χρονη αθλήτρια πριν από αγώνα
Τα λάθη στην απώλεια βάρους στέρησαν τη ζωή μίας έφηβης αθλήτριας την Jessica Lindsay από το Perth της Αυστραλίας Η 18χρονη προσπαθούσε να φτάσει τα κιλά της σε χαμηλότερη κατηγορία βάρους για να λάβει μέρος σε αγώνες Muay Thai πιστεύοντας ότι θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Μάλιστα είχε αναρτήσει στο instagram: 9 days out! I'm Feeling fit and ready to go!

Ωστόσο δεν πρόλαβε να πάρει μέρος στους αγώνες και κατέρρευσε, χάνοντας έτσι απερίσκεπτα την ζωής της εξαιτίας πολύ μεγάλης αφυδάτωσης στον οργανισμό της.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Αυστραλία με το weight cutting να είναι συχνό φαινόμενο και πολύ σοβαρό στα μαχητικά σπορ με τους αθλητές συχνα να εξωθούνται στα άκρα και πολλές φόρες υπό την πίεση των προπονητών προκειμένου να φτάσουν στα απαραίτητα κιλά στους αγώνες τους.

Η γνωστή αθλήτρια Paige VanZant που αγωνίζεται στο U.F.C.(επαγγελματικό πρωτάθλημα αμερικής μεικτών πολεμικών τεχνών) πρόσφατα μίλησε για αυτά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπισε η ίδια και τα οποία έκρυβε από την οικογένειά της, ενώ αντίστοιχα γνωστά θέματα με τα κιλά αντιμετωπίζουν και οι επαγγελματίες αθλητές Johny Hendricks και Khabib Nurmagomedov που είναι συνεχώς με μια ζυγαριά και στέρηση τροφής λόγω υπογραφών στα συμβολαιά τους ότι θα αγωνίζονται σε συκγεκριμένη κατηγορία.

πηγές: Ufight (υπάρχει και ολιγόλεπτο οπτικόακουστικό ρεπορτάζ της Αυστραλιανής τηλεόρασης) Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ