2017-11-25 15:51:13
Φωτογραφία για Γιατί τo ίντερνετ έχει φρικάρει με το τατουάζ που έχει στο χέρι του ο σύντροφος της Lady Gaga
Η Lady Gaga, μετά από πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της, προσπαθεί να βρει ξανά την ισορροπία στη ζωή της. Μετά από το χωρισμό της από τον Taylor Kinney με τον οποίο είχαν φτάσει πολύ κοντά στο γάμο, από το Φεβρουάριο είναι μαζί με τον ατζέντη Christian Carino.

Στο τέλος του φετινού καλοκαιριού, η Lady Gaga είπε «ναι» στην πρόταση γάμου του Christian αφού εκείνος ζήτησε το χέρι της από τον πατέρα της. Δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε γαμήλιες προετοιμασίες αφού η 31χρονη τραγουδίστρια της ποπ αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ινομυαλγίας εξαιτίας του οποίου, μάλιστα, ακύρωσε και την περιοδεία της.

Ολα ακούγονται σαν να διαβάζουμε προτάσεις από ένα παραμύθι και χωρίς να θέλουμε να μπούμε στη φιλοσοφία του «ναι μεν, αλλά», εμείς απλώς θα πούμε ότι ο Christian έχει ένα μεγάλο τατουάζ στο χέρι του. «Ναι, ωραία. Και; Breaking news: Όλοι έχουν τατουάζ».

Μόνο που εκείνος έχει ένα τατουάζ με το ολόκληρο το πρόσωπο της Lady Gaga ξεπατικωσούρα, πράγμα που εδώ και λίγες ημέρες, αναπαράγεται στα σοκαρισμένα social media αφού το ζευγάρι δεν έχει συμπληρώσει ούτε χρόνο σχέσης.


Γιατί; Πότε το έκανε; Πριν τη γνωρίσει ή αφού άρχισαν να βγαίνουν; Ποιος είναι τέλος πάντων ο Christian Carino; Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Πρόκειται για έναν 48χρονο ατζέντη του Χόλιγουντ που εκπροσωπεί ονόματα όπως η Miley Cyrus ,ο Justin Bieber, o Harry Styles και o Simon Cowell.

Η «είδηση» προέκυψε από μια φωτογραφία που πόσταρε ένα από fan page της Gaga στο Twitter. Στις λήψεις φαίνεται (όχι αρκετά ξεκάθαρα, αλλά φαίνεται) το τατουάζ στο μπράτσο του Carino.

Οι ρομαντικοί είπαν «aawwww» και το θεώρησαν ως χαριτωμένο και ως μια απίστευτη ένδειξη αγάπης.

Ενας φαν μάλιστα τουίταρε: «Μου αρέσει ο τρόπος που τη στηρίζει σε ο,τι κάνει και που πάντα είναι στο πλευρό της. Είναι υπέροχο που είναι τόσο ερωτευμένοι και εκείνη τόσο ευτυχισμένη».

Οι περισσότεροι όμως είχαν διαφορετική γνώμη.

Κάποιοι -εύλογα- αναρωτήθηκαν αν το είχε πριν τη γνωρίσει.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ