2017-11-25 18:23:05
Φωτογραφία για Αυτοκτονία στρατιωτικού: Πού υπηρετούσε ο αυτόχειρας που έκαψε τα παιδιά του
Στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορία εν ενεργεία είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αυτόχειρας που αυτοπυρπολήθηκε το πρωί στη Νέα Σμύρνη και έκαψε τα δυο του παιδιά δίνοντας τέλος στην ζωή του.

Λίγο μετά τις 6:00 το πρωί έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ προηγουμένως άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραψε, μεταξύ άλλων, «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Ο αυτόχειρας σύμφωνα με το ΓΕΑ είναι Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 21 η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές, αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές.

 Το σημείωμα που ίσως δώσει διαστάσεις δράματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Ο 45χρονος άνδρας και τα δύο παιδιά, μόλις οκτώ και δέκα ετών, δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ζωή τους.

ΠΗΓΗ: www.armyvoice.gr

Ωστόσο το νέο στοιχείο είναι το εξής: Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα σημείωμα. Μοιάζει πια πιθανό να έχει γραφτεί μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το σημείωμα ξεκινούσε λέγοντας: «Δεν αντέχω άλλο» Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποφάσισε να αυτοκτονήσει ο 45χρονος άνδρας, παίρνοντας μαζί του και τις δύο αθώες παιδικές ψυχές.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ