2017-11-25 21:02:11
Φωτογραφία για Επίσημο: Αυτές είναι οι σαρωτικές αλλαγές του ΑΝΤ1 στο «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» από Γενάρη
Ξεκινούν σε λίγες μέρες Είναι ίσως η σειρά που έχει αγαπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη στη φετινή σεζόν. Το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κινήσεις των ανθρώπων του ΑΝΤ1 και αυτό φαίνεται κάθε εβδομάδα στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών, οι χαρακτήρες και το εξαιρετικό σενάριο, έχουν δημιουργήσει έναν εκρηκτικό συνδυασμό που έχει την αποδοχή μεγάλου κομματιού του τηλεοπτικού κοινού.

Είναι γεγονός ότι η πρόσφατη αλλαγή στην ημέρα προβολής της σειράς, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους τηλεθεατές, οι οποίοι επιθυμούσαν την επιστροφή του αγαπημένου τους σήριαλ στην ημέρα και ώρα που είχαν συνηθίσει.

Γιατί για να χωρέσει στο πρόγραμμα και το «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη τα «Χωρισμένα» παλικάρια πήραν…δυσμενή μετάθεση για την Παρασκευή στις 21:00.

Ο ΑΝΤ1 όμως σε λίγες μέρες θα αποζημιώσει και με το παραπάνω το κοινό καθώς οι αλλαγές στη σειρά θα είναι σαρωτικές και τα νέα εξαιρετικά ευχάριστα για τους τηλεθεατές.


Πιο συγκεκριμένα από Γενάρη τα «Χωρισμένα Παλικάρια» του ΑΝΤ1 φεύγουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea από τη ζώνη που βρίσκονταν μέχρι πρότινος (23:00+) και μεταφέρονται μόνιμα στην prime time των 21:00.

Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα περισσότερος κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί τη σειρά. Και το καλύτερο είναι ότι η σειρά θα προβάλλεται πλέον τρεις φορές την εβδομάδα. Γι’ αυτό γίνεται και οικονομία στα επεισόδια τώρα, ώστε μετά τις γιορτές να υπάρχει η πολυτέλεια των τριών επεισοδίων στις 21:00.

Με guest που θα συζητηθούν και ανατροπές στο σενάριο που θα εξιτάρουν το κοινό, τα «Χωρισμένα Παλικάρια» είναι βέβαιο ότι θα σαρώσουν και στο δεύτερο μισό της σεζόν ακόμα και αν πέφτουν πάνω στο Survivor.

Είναι η πρώτη φορά που το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα βρει απέναντί του έναν τόσο δυνατό αντίπαλο! Αν θα καταφέρει να τον νικήσει θα φανεί σε λίγες μέρες που θα ξεκινήσει η μάχη του δεύτερου μισού της σεζόν…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Crossing Horizons
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Crossing Horizons
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ