2017-11-25 22:18:06
Φωτογραφία για Gusto di Grecia: Υγιεινές ελληνικές γεύσεις στο Κολωνάκι με άρωμα Ξηρομερίτικο (Πάνος Κασόλας-Θανάσης Νίκου)!
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κώστας Πετρόπουλος 

Gusto di Grecia

Πινδάρου 16-20, Αθήνα - Κολωνάκι

Τηλ. 210 3626809

Facebook: Gusto di Grecia

             Συνεχίζει πολύ δημιουργικά το κατάστημα Gusto di Grecia στο Κολωνάκι με άρωμα Ξηρομερίτικο και νέους συνεργάτες τον Πάνο Κασόλα απο το Μοναστηράκι Βόνιτσας και τον Θανάση Νίκου απο την Κατούνα. 

     Σήμερα διοργάνωσαν για τους φίλους του μια ξεχωριστή Γευσιγνωσία ελληνικών προϊόντων με ιδιαίτερους καλεσμένους.

      Το Gusto di Grecia έχει εξελιχθεί σε ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά του Κολωνακίου καθώς συνδυάζει την ποιότητα των προϊόντων με την υγιεινή διατροφή..    Η ατμόσφαιρα με τις μεγάλες ξύλινες προθήκες και ντουλάπια στο χρώμα του ξύλου θυμίζει παλιό μπακάλικο, μεταλλική σκάλα στο βάθος και προϊόντα που προδίδουν τις διαθέσεις των ιδιοκτητών! Το κατάστημα επισκέπτονται καθημερινά αρκετοί επώνυμοι Αθηναίοι από διάφορους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους και το έχουν πραγματικά αγαπήσει από τα προϊόντα που εμπορεύεται το Gusto di Grecia!

    Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους συμπατριώτες μας. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων μια τέτοια προσπάθεια από δύο νέους ανθρώπους που προωθούν τα Ελληνικά προϊόντα σε μια περίοδο που το έχει ανάγκη η χώρα και οι Έλληνες παραγωγοί όσο ποτέ  
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ