2017-11-26 03:11:28
Φωτογραφία για Τραγικός επίλογος: Ο 21χρονος φοιτητής βρέθηκε δολοφονημένος με μία σφαίρα στο μέτωπο !!![Bίντεο]
Ο άτυχος φοιτητής που τα ίχνη του είχαν χαθεί εδώ κι έξι ημέρες βρέθηκε νεκρός από ένα νεαρό παιδί.   

Από τις 19 Νοεμβρίου οι αρχές αναζητούσαν τον 21χρονο φοιτητή που είχε χαθεί στην Κάλυμνο, μετά από μία βόλτα που βγήκε.

Το ποδήλατο του είχε βρεθεί σε δύσβατη περιοχή και νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (25/11, 17:00) εντοπίστηκε νεκρός 200 μέτρα από εκείνο το σημείο.

Ο φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σύμφωνα με πληροφορίες από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 βρέθηκε με μία σφαίρα στο μέτωπο κι όλα δείχνουν πως δολοφονήθηκε. Επίσης, έχει μώλωπες και οι ενδείξεις δείχνουν πως το σώμα του έχει συρθεί.

Τα παπούτσια και οι κάλτσες του νεαρού είχαν βρεθεί 20 χιλιόμετρα μακριά, πιθανότατα για να παραπλανήσουν τις αρχές οι δράστες.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Τα ενδεχόμενα είναι πολλά πλέον, αφού οι άνδρες που έδιναν μάχη με τον χρόνο για να τον εντοπίσουν είχαν «χτενίσει» αρκετές φορές το σημείο που βρέθηκε.

Μάλιστα, τραγική φιγούρα είναι και ο 14χρονος που εντόπισε το πτώμα.

Στο νησί ο 21χρονος είχε βρεθεί για να δει την οικογένειά του και σύμφωνα με τη μητέρα του την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε βγει για μία βόλτα με το ποδήλατό του αδελφού του, αλλά δεν γύρισε ποτέ: «Μαμά, πάω μία βόλτα με το ποδήλατο κι επιστρέφω».
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ