2017-11-26 14:33:17
Φωτογραφία για Σε κρίσιμη κατάσταση τραυματίας τροχαίου
Με σοβαρότατα τραύματα και σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νεαρός οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου μετά από τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στο οδικό δίκτυο Μοιρών – Τυμπακίου.

Ο 25χρονος οδηγός κινούνταν στον δρόμο με συνεπιβάτη έναν 23χρονο και ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να πέσει πάνω σε ένα δέντρο με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 23χρονος συνοδηγός, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7:30 το πρωί και διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και δύναμη της Πυροσβεστικής αποτελούμενη από 4 πυροσβέστες που έφτασαν με δύο οχήματα ξεκινώντας επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του τραυματία.

Στη συνέχεια με το ασθενοφόρο ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έχει υποστεί θεωρείται κρίσιμη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ