2017-11-27 09:00:22
Φωτογραφία για Αναλύοντας τα μηνύματα των άστρων και τα φαινόμενα των καιρών -Ανάλυση από τον Αστρολόγο Πέρρη Κρητικό
Γράφει ο αστρολόγος Πέρρης Κρητικός 

Είναι καιρός που τα γεγονότα μοιάζουν με σύννεφα γεμάτα μπόρα και κρύβουν τον γαλανό ουρανό μας και τον Ήλιο πάνω απ την πατρίδα μας.. Μυρίζει μπόρα και η ανησυχία είναι διάχυτη παντού.. Ανασφάλεια και ένα ερώτημα γυρνά από χείλη σε χείλη… Τελικά τι θα γίνει ; Θα τα καταφέρουμε ; θα βουλιάξουμε; Οι οικονομικοί αναλυτές δίνουν τα δικά τους στοιχεία που όπως εύκολα διαπιστώνουμε δεν συμφωνούν μεταξύ τους. Κάποιοι λένε πάτε για φούντο κάποιοι άλλοι λένε όχι και μας μένει η απορία τελικά ποιος έχει δίκαιο; Ποιόν να πιστέψουμε; Όμως εδώ θα μιλήσουμε με τα άστρα για όσους τα πιστεύουν και όσους όχι. Καταγράψτε την ανάλυση μου και αφήστε τον χρόνο να με δικαιώσει η να με απορρίψει. Κάθε τι που γεννιέται είτε ζωή είτε κατάσταση είτε κράτος έχει έναν Αστρολογικό χάρτη που δείχνει την πορεία του θετική ή αρνητική και το μέλλον του.

Το νεώτερο Ελληνικό κράτος γεννήθηκε στις 3.2.1830
. Με βάση αυτήν την ημερομηνία αναλύουμε το αύριο. Είναι παιδί μίας αρχαίας μάνας ισχυρής και αθάνατης γεμάτο ελαττώματα και αδυναμίες. Όμως κάπου μέσα στο κύτταρο του υπάρχει αυτό το κάτι που δεν μοιάζει με άλλο πάνω στην γη. Πρώτα απ όλα η Ελλάδα είναι πνεύμα! Πνεύμα άφθαρτο, σοφό, αιώνιο, αθάνατο. Αυτό δεν έχει τίποτα να φοβάται απ τους καιρούς. Όμως το νέο Ελληνικό κράτος έχει να περάσει μία άσχημη περίοδο που θα αλλάξει τα δεδομένα του. Η ώρα να πληρωθούν τα λάθη φτάνει. Τα άστρα δείχνουν πως.. Δεν θα γίνει κανένα θαύμα!! Η διάβρωση έχει φτάσει στο κόκαλο. Τοκογλύφοι τραπεζίτες πίνουν αίμα απροστάτευτων ανθρώπων. Δικαστές απονέμουν άλλη δικαιοσύνη στους ισχυρούς και άλλη στους ανίσχυρους.

Τα άστρα σου δείχνουν τον δρόμο για όσα έπονται.. Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιό σου

Γιατροί πατούν τον όρκο τους και κάνουν σκληρό εμπόριο τον πόνο μας. Πολιτικοί υπηρετούν τα συμφέροντα της τσέπης τους με ασπίδα νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν. Εργατοπατέρες του χθες πουλημένοι στο σύστημα, υπηρεσίες που δεν κινούνται χωρίς χρηματισμό. Μία παιδία για κλάματα και μία γενιά που δεν ξέρει γιατί δεν θέλουν να ξέρει. Το φρόνημα στο μηδέν και ένας λαός που μεγαλώνει τα παιδιά του με το σκεπτικό της βόλεψης.. Κάπου να χωθεί στο δημόσιο το παιδί.. Μία Ευρώπη που χρόνια τώρα βλέπει και επιτρέπει να είμαστε το πιο ακριβό κράτος σε όλα, που δεν επεμβαίνει στην ασυδοσία, αλλά περιμένει σαν λύκος στην γωνία την πτώση..

Το παιχνίδι είναι χαμένο πριν αρχίσει και όλα βάση ενός σχεδίου που άλλοι έστησαν για εμάς. Η πολύτιμη πατρίδα μας, οι θάλασσες, οι ουρανοί μας, το Αιγαίο μας με ότι έχει πάνω και κάτω.. είναι πάντα διακαής πόθος των συμφερόντων. Όπως και το ατίθασο πνεύμα μας που δεν μπαίνει σε προγράμματα, που δεν υποτάσσετε σε εντολές..

Έθνος ανάδελφο το Ελληνικό, λαός μυστήριος της τελευταίας στιγμής και δεν μίλησε ακόμα… Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους μόλις μιλήσει. Η ώρα είναι κοντά.. Οι πλανητικές όψεις του σήμερα θυμίζουν έντονα 1922 όμως υπάρχει κάτι ακόμα πιο δυνατό. Ο Πλούτωνας που δίνει τέλος σε μία λυκοφιλία με τους δήθεν φίλους μας. Που σπάει συμμαχίες, γκρεμίζει αδικίες, σκοτώνει ότι σάπιο όσο ψηλά και αν βρίσκεται. Κάποτε μεγαλώσαμε με το ανήκωμεν στην δύσιν.

Τώρα θα μάθουμε πως δεν ανήκουμε πουθενά!! Με το ευρώ δεν τα πήγαμε καλά, αλλά για αυτό φταίνε όσοι επέτρεψαν οι 20 δραχμές του μαϊντανού να γίνουν σε μια μέρα 0,5 ευρώ!!! Όσοι κλείδωσαν μία ισοτιμία στο τρομερό 1 προς 346 και τόσα άλλα. Τα ταμεία μας και τα λεφτά όσων εργάστηκαν, τα έφαγαν τα χρηματιστήρια, οι κομπίνες των γιατρών, των εταιριών, οι διατάξεις που μοίραζαν συντάξεις σε βολεμένους κοινοτάρχες, κόρες αξιωματούχων που παίρνουν σύνταξη απ τα 20, βουλευτών ,δικαστών κλπ ευνοούμενων. Το πολιτικό σύστημα θα προσπαθήσει να προστατέψει τον εαυτό του σε μία ένωση. Το λένε και οικουμενική κυβέρνηση. Αναγκαστική λύση που όμως δεν θα είναι λύση ΑΝ ..

Αν δεν γίνει κράτος απ την αρχή με δίκαιο νόμο για όλους, με ισονομία, με σεβασμό στον πολίτη, με παραγωγή, με βιοτεχνία και βιομηχανία. Το σύστημα δεν έχει επιλογή. Ή αλλάζει η καταρρέει.. Όμως δεν έχει σκοπό να αλλάξει και μοιραία καταρρέει.. Όσο για εμάς δεν θα ανησυχούμε για πολύ Εμείς δεν χρωστάμε παρά μόνο στην ιστορία μας. Στην ιστορική μας καταγωγή, στο αμόλυντο πνεύμα των προγόνων μας. Όλοι οι άλλοι μας χρωστούν! Οι ξένοι και κυρίως οι δυτικοί μας (σύμμαχοι) μας χρωστούν !!! Χρωστούν τον πολιτισμό τους στον δικό μας πολιτισμό, στους δικούς μας τραγωδούς και σατυρικούς τις τέχνες τους, τα οικοδομήματά τους στον Ευκλείδη μας, στον Ιπποκράτη και στον Παπανικολάου μας την ιατρική τους , στον Καραθεοδωρή μας την εξέλιξη της πυρηνικής και συμπαντικής επιστήμης, στο αίμα των ηρώων μας την ελευθερία τους, στους λαμπρούς Έλληνες του χθες και του σήμερα τις εφευρέσεις τους.

Οι δήθεν δικοί μας ηγέτες πάλι, μας χρωστούν τα όνειρα μας που τα πρόδωσαν, το γέλιο που έσβησαν απ τα χείλη μας, τα χρήματα που έκλεψαν ή που άφησαν ατιμώρητα να κλαπούν. Όταν είσαι στον πάτο δεν έχει πιο κάτω να πάς .. Αναγκαστικά η πορεία θα είναι ανοδική. Εμείς ξέρουμε να μαζεύουμε τα κομμάτια μας, να χτίζουμε απ την αρχή πολιτείες, να τραγουδάμε πηγαίνοντας για την μάχη μόνον εμείς σε όλη την γη.. Ευλογημένος τόπος η πατρίδα μας.

Ευλογημένος λαός ο λαός μας. Εμείς θα είμαστε εδώ θα έχουμε και αύριο  και πατρίδα.  Θα έρθει ο καιρός που η πατρίδα μας θα δείχνει ξανά τον δρόμο, όταν οι ισχυροί της γης θα παραμιλάνε. Εσείς σκιές μαύρες σκιές να φύγετε να πάτε αλλού… και θα φύγετε γρήγορα και νύχτα.. Π .Κ

σ σ  :  το άρθρο γράφτηκε (19 Δεκεμβρίου 2010) και αφορά όλην την περίοδο της κρίσης και τις μέρες μας.

Μάθε πως επηρεάζουν τα άστρα την δική σου ζωή. Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του στο 14707. Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ