2017-11-27 15:34:12
Φωτογραφία για 5 πράγματα που δε γνώριζες για την Jennifer Aniston
Είναι μία από τις κωμικές ηθοποιούς που αγαπάμε περισσότερο, κυρίως (αλλά όχι μόνο) λόγω του ρόλου της ως Rachel στα τηλεοπτικά Φιλαράκια.

Πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε ότι η Jennifer Aniston θα επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια, σε μία παραγωγή της Apple όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τη Reese Whitherspoon.

Ο γάμος της με τον Justin Theroux φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη φάση του και η ίδια δηλώνει χαρούμενη και συμφιλιωμένη με την ηλικία της. Είναι μια γυναίκα η οποία εμπνέει το θαυμασμό και την οικειότητα- αλλά παρακάτω ακολουθούν 5 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για εκείνη.

Δεν της επιτρεπόταν να δει τηλεόραση ως παιδί

"Πήγαινα σε ένα σχολείο που δε μας επέτρεπε να βλέπουμε τηλεόραση, αλλά μπορούσαμε να πηγαίνουμε στο θέατρο. Ο μπαμπάς μου έπαιζε τότε σε μία σαπουνόπερα και ακόμα παίζει σε σαπουνόπερα. Μου είχε πει 'δε θέλω να πληγωθείς. Η απόρριψη είναι πολύ σκληρή. Σε παρακαλώ, μην ασχοληθείς με αυτό. Γίνε δικηγόρος", είχε δηλώσει.


H πρώτη της επαφή με τη δημοσιότητα έγινε όταν ήταν 20 χρονών

Το 1989 η Aniston συμμετείχε στην ραδιοφωνική εκπομπή The Howard Stern Show. Παράλληλα, ήταν το πρόσωπο ενός κέντρου αδυνατίσματος και ισχυριζόταν ότι είχε χάσει 15 κιλά μέσα από τα προγράμματά του. 

Φοβάται να βουτήξει σε πισίνα

Όταν προωθούσε την ταινία της, Cake, το 2014 είχε δηλώσει ότι μία σκηνή στην πισίνα χρειάστηκε 30 λήψεις, εξαιτίας της φοβίας της για το νερό. "Όταν ήμουν παιδί, οδηγούσα ένα τρίκυκλο γύρω από την πισίνα και ξαφνικά γλίστρησα μέσα. Δεν μπορούσα να βγω και ο αδερφός μου με βοήθησε. Έκτοτε δεν μπορώ να βουτήξω κάτω από το νερό, αλλά κανείς δε με πιστεύει". 

Αντί για τα Φιλαράκια, επρόκειτο να εμφανιστεί στο Saturday Night Live

Σε συνέντευξή του στην Oprah Winfrey, o Αdam Sandler είχε δηλώσει ότι σε ένα casting στα '90s, η Jennifer είχε εμφανιστεί ως υποψήφια για τη διάσημη εκπομπή Saturday Night Live. Ωστόσο, τελικά η ίδια απέρριψε την πρόταση για να συμμετάσχει σε αυτό που τότε φάνταζε ως μια άγνωστη, νέα σειρά, τα Φιλαράκια. 

Στην αρχή προοριζόταν για το ρόλο της Monica

​Ένα στοιχείο που πλέον έχει γίνει αρκετά γνωστό είναι ότι οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης των Friends προόριζαν την Aniston για το ρόλο της Monica και την Courtney Cox για το ρόλο της Rachel. Όπως θα δήλωνε αργότερα η ίδια, και οι δύο ηθοποιοί επιθυμούσαν εξαρχής τους αντίθετους ρόλους, και όταν τελικά συνέβη, όλα ταίριαξαν ιδανικά. 
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ