2017-11-28 00:49:08
Φωτογραφία για Η εντυπωσιακή ανακαίνιση ενός ιστορικού κτιρίου στη Βενετία
Το μνημειακό κτίριο της Βενετίας, Misecordia, ένα ιστορικό κτίριο που αποτελεί σημαντικό τμήμα της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής κληρονομιάς της πόλης, έχει υποστεί μια σημαντική ανακαίνιση, και έχει μετατραπεί σε κέντρο εκδηλώσεων και εκθέσεων.

Το κτίριο χρονολογείται από το 1583 και ήταν ένα από τα επτά «μεγάλα σχολεία» της Βενετίας. Ωστόσο, οι κατασκευαστικές εργασίες και οι διάφορες τροποποιήσεις συνεχίστηκαν για άλλα 200 χρόνια. Η εγκαταστάσεις του εγκαταλείφθηκε μετά την πτώση της βενετσιάνικης δημοκρατίας και από τις αρχές της δεκαετίας του 1800 το σχολείο χρησιμοποιήθηκε με διάφορους τρόπους: πρώτα ως στρατιωτικοί στρατώνες, στη συνέχεια ως αποθήκη και τελικά ως κέντρο των κρατικών αρχείων.

Από το 1914 έως το 1991 η Μisericordia χρησιμοποιήθηκε ως αθλητική εγκατάσταση, φιλοξενώντας χώρους γυμναστικής και μπάσκετ. Το 2015, ο Αlberto Τorsello και η ομάδα του ξεκίνησαν ένα έργο ανακαίνισης, το οποίο οδήγησε σε σύγχρονους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις και  εκθέσεις.  Το έργο επιδιώκει να διατηρήσει τη γοητεία του αρχικού κτιρίου, ενώ ταυτόχρονα είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις. 26.000 τετραγωνικά μέτρα χώρου χρησιμεύουν για όλες τις χρήσεις που αφορούν τον σύγχρονο πολιτισμό.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ