2017-11-28 07:25:23
Φωτογραφία για Πώς να έχεις την καλύτερη θέση σε ένα αεροπλάνο
Μπορείς να γλιτώσεις χρήματα όταν κλείνεις  την πτήση σου συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας και σε συγκεκριμένες  ώρες. Επίσης  μπορείς να πάρεις πίσω χρήματα  αν σε βγάλουν από την πτήση. Αλλά τι γίνεται με την πραγματική απόλαυση της πτήσης σου; Εξαρτάται από την προσωπική σου προτίμηση  και τον αριθμό της  θέσης σου.

Παρακάτω ακολουθούν  συμβουλές  για να  σε  βοηθήσουν να διαλέξεις την τέλεια  θέση για να κάτσεις στην επόμενη  πτήση  σου.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ  ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΠΤΗΣΗ

Η καλύτερη θέση είναι το μπροστινό μέρος της καμπίνας. Έχει  αρκετή απόσταση από σένα και τις δυνατές μηχανές  και δεν θα νοιώθεις αρκετές αναταράξεις, όπως αν καθόσουν στο φτερό. Επίσης ένα επιπλέον θετικό είναι ότι θα έχεις πρώτος το σνακ και το φαγητό.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Διάλεξε μια θέση στο παράθυρο στην αριστερή πλευρά, στο μεσαίο τμήμα. Αυτές οι  θέσεις  είναι συχνά  εκτός κέντρου έτσι σου παρέχουν ένα καλύτερο σημείο να ακουμπήσεις  το κεφάλι σου.

Επίσης το κέντρο  του αεροσκάφους  σου διασφαλίζει ότι δεν θα ενοχλείσαι από ουρές στο μπάνιο ή από θορυβώδεις κουζίνες.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΗΣΥΧΙΑ Ή  ΖΕΣΤΑΣΙΑ

Διάλεξε μια θέση στον διάδρομο. Στις θέσεις στο παράθυρο υπάρχει συχνά θόρυβος  και περισσότερο κρύο από ότι στις θέσεις στον διάδρομο. Την επόμενη φορά  που θα κλείσεις  την πτήση σου, ξέρεις  που να κάτσεις.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ