2012-05-26 09:49:26
Φωτογραφία για Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Κάποιοι θεωρούν το ρόλο του προδότη ως αξίωμα
Κακοήθειες, αστειότητες και αθλιότητες χαρακτήρισε ο Γ. Καρατζαφέρης τα όσα λέγονται για το ότι ζήτησε από τον Α. Σαμαρά το ¼ της κρατικής επιχορήγησης στην περίπτωση που θα προσχωρούσε το ΛΑΟΣ στη ΝΔ. Ενώ προκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να βγει δημοσίως να το πει, αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε επίθεση στον Α. Σαμαρά λέγοντας πως «δεν έχει πολιτική ηθική» και αναφερόμενος στις προ ημερών συζητήσεις που είχαν οι δύο άνδρες για το ενδεχόμενο να προσχωρήσει το ΛΑΟΣ στη ΝΔ, είπε πως ήταν «προσχηματική η όλη διαδικασία». Και συμπλήρωσε «δεν γυρνάω στη ΝΔ, δεν μπορώ να προδώσω τους βουλευτές που έχω εκλέξει. Κάποιοι θεωρούν το ρόλο του προδότη ως αξίωμα, για μένα όμως δεν είναι τιμητικό».

«Ο διχασμός που συντελείται είναι μέγα έγκλημα» ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης για την κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. «Με φοβίζει ότι ο κύριος Τσίπρας έχει μια νεανική ανωριμότητα και δεν ξέρει να αντιμετωπίσει τα πράγματα. Δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την συνταγή να βγούμε απο την κρίση» ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε ότι αφορά τα στελέχη που αποχώρησαν από το ΛΑΟΣ ανέφερε για μια ακόμη φορά ότι «έκανα πολιτικό λάθος....έδωσα όπλα σε παιδιά που δεν είχαν περάσει ακόμα στην ωρίμανση».

Ο Γ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι κυβέρνηση και ότι εάν το κόμμα του είχε μπει στη Βουλή στις εκλογές της 6ης Μαΐου τώρα δεν θα υπήρχε θέμα επαναληπτικών εκλογών.
24wro
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ