2017-11-28 22:30:21
Φωτογραφία για Επιστρέφει στην τηλεόραση το «Λόγω τιμής» 20 χρόνια μετά!
Με άλλα λόγια, τι έχουν απογίνει οι ήρωες της σειράς «Λόγω Τιμής», που τη σεζόν 1996-1997 έκανε ρεκόρ τηλεθέασης; Η απάντηση βρίσκεται στα γραπτά της σεναριογράφου Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η οποία έχει ολοκληρώσει τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου με τις ιστορίες των αγαπημένων ηρώων 20 χρόνια μετά.

Μάλιστα, ήταν εκείνη που είχε ανακοινώσει την επιστροφή του σίριαλ τον περασμένο Μάιο.

Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν να επιστρέφει στις οθόνες μας τον Ιανουάριο του 2018, όμως φαίνεται ότι κάπου κόλλησε το πράγμα και πρόσφατα όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε άγνοια για την τύχη του νέου «Λόγω τιμής».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας Εspresso, υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικού καναλιού έχει βάλει στο μάτι τη σειρά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε στους δέκτες μας το φθινόπωρο του 2018. Οι ήρωες που έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων θα συναντηθούν πάλι με αφορμή ένα συγκλονιστικό γεγονός.

Πλέον οι ζωές όλων τους έχουν αλλάξει, κάποιοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια, άλλοι έχουν πάρει διαζύγιο, υπάρχουν αυτοί που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, εκείνοι που είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά κι αυτοί που έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για μια πιο ήρεμη ζωή στην περιφέρεια. Όλοι τους όμως νιώθουν πάντα φίλοι μεταξύ τους.
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ