2017-11-29 12:05:01
Φωτογραφία για Οι άνδρες δεν περνούν καλά όταν είναι μόνοι, οι γυναίκες όμως;
Όλοι χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο στο πλευρό μας για να νιώθουμε πλήρεις και ολοκληρωμένοι. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι ανάμεσά μας που νιώθουν άνετα με τη μοναξιά, ενώ ορισμένοι άλλοι δεν περνούν καθόλου καλά όταν είναι single. Μια έρευνα ανατρέπει την εικόνα που πιθανώς είχες στο μυαλό σου.

Οι άνδρες τελικά βγαίνουν οι ευαίσθητοι της παρέας καθώς δεν αντέχουν να είναι μόνοι σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι οποίες ακόμα κι αν δεν είναι το καλύτερό τους, θα βρουν τρόπο να περάσουν καλά!

Η βρετανική ερευνητική εταιρεία Mintel έκανε την έρευνα κι αυτά που διαπίστωσε προσπαθούμε ακόμα να τα χωνέψουμε! Το 61% των ανύπαντρων γυναικών ανέφεραν ότι ήταν ικανοποιημένες παρά το ότι δεν είχαν παντρευτεί, ενώ οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, δεν ήταν τόσο άνετοι – μόνο το 49% δήλωσε ότι νιώθει οκ χωρίς σύντροφο.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι άνδρες είναι πολύ πιο πιθανό να επιδιώξουν ν’ αποκτήσουν σύντροφο σε σύγκριση με τις γυναίκες. Το 75% των γυναικών δήλωσαν ότι δεν είχαν επιδιώξει ενεργά το να βρουν σύντροφο το περασμένο έτος, σε σύγκριση με το 65% των ανδρών που δήλωσαν το ίδιο.


Μέρος του προβλήματος μπορεί να είναι το ότι οι άνδρες αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερη κοινωνική πίεση για να καταστείλουν τα συναισθήματά τους και δεν μιλάνε τόσο εύκολα για το πόσο πληγώθηκαν από μια σχέση ή για το ότι δεν αντέχουν τη μοναξιά τους. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα κάνουν καλύτερα οι γυναίκες και τις βοηθά πραγματικά να νιώθουν λιγότερη μοναξιά! Οι γυναίκες συζητούν 24/24 με τις φίλες τους για τα συναισθήματά τους, πώς να νιώσουν ποτέ μόνες;

“Για πολλούς άνδρες, οι οποίοι δυσκολεύονται να είναι ανοιχτοί για τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, η απουσία ενός συντρόφου θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν έχουν κανέναν που να μπορούν να μιλήσουν για ζητήματα που τους επηρεάζουν”, δήλωσε ο Jack Duckett, ένας εκ των ερευνητών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ