2017-11-29 12:57:54
Φωτογραφία για Β.Κρητικός: Αλλάζει η ιδιοκτησία με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Καταιγισμός εξελίξεων με τις κατασχέσεις να παίρνουν σαρωτικό χαρακτήρα με την εφαρμογή πλέον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, δηλώνει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταναλωτών- Δανειοληπτών Βαγγέλης Κρητικός, μιλώντας στο Ράδιο 98,4 και στο Γιώργο Σαχίνη.

Αφού ανέλυσε βήμα -βήμα όλη την διαδικασία και την υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο, εξήγησε πως όλο το πλέγμα συμπληρώνεται από την εξαγορά των κόκκινων δανείων από ξένα επιθετικά funds .

Απώτερος στόχος η αλλαγή της ιδιοκτησίας σε όλη την Ελλάδα , με πρώτο στόχο επιχειρήσεις και κατοικίες φιλέτα , ανάμεσα τους και ο νομός Ηρακλείου ως τουριστική ναυαρχίδα της χώρας.

Το μοντέλο είπε ο Βαγγέλης Κρητικός θα μοιάζει με της Ισπανίας, αλλά για να αποφύγουν τις έντονες κοινωνικές εκρήξεις , στην αρχή ίσως μετατρέψουν τους ιδιόκτητες σε ενοικιαστές των περιουσίων τους.

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ