2017-11-29 21:41:20
Φωτογραφία για Ραγδαίες εξελίξεις: Η 19χρονη με την κοκαΐνη αποκαλύπτει - Αυτός μου έδωσε το σακίδιο
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του μοντέλου που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ Τον άνθρωπο που της έδωσε το σακίδιο με τα ναρκωτικά φέρεται ότι αποκάλυψε στις κινεζικές Αρχές, η 19χρονη Μυτιληνιά, η οποία εδώ και αρκετές ημέρες κρατείται σε φυλακή της Κίνας, με την κατηγορία της μεταφοράς κοκαΐνης.

Η 19χρονη που εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φέρεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, να συνεργάζεται με τις Αρχές και να δίνει στοιχεία και ονόματα για τους ανθρώπους που, όπως λέει η ίδια, την έμπλεξαν. Μάλιστα, το μοντέλο φέρεται να αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου, που της έδωσε το σακίδιο με τα ναρκωτικά, ενώ δεν έχει σταματήσει στιγμή να υποστηρίζει ότι όλα έγιναν εν αγνοία της.

Αν αποδειχτεί ότι λέει αλήθεια, η ποινή της θα μειωθεί στα 15 χρόνια φυλάκισης, ενώ, αν το κινεζικό δικαστήριο αποδείξει την ενοχή της, τότε τα χρόνια που θα περάσει στη φυλακή θα είναι πολύ περισσότερα.


Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής της

Το 19χρονο μοντέλο σήμερα παρουσιάστηκε ξανά ενώπιον ενός δικαστή μαζί με τον Κινέζο δικηγόρο που της είχε διορίσει το κράτος, και είχαν 5λεπτη συνάντηση.

Ο δικηγόρος της κατέθεσε μάλιστα αίτηση αποφυλάκισης της 19χρονης, η οποία όμως, δεν έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με το δελτίο του STAR, ο Κινέζος δικηγόρος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 100.000 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (11.000 ευρώ) και να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης. Ο δικαστής δεν έκανε δεκτό το αίτημα, καθώς είναι ξένη υπήκοος και μπορεί να διαφύγει, ενώ η ποσότητα ναρκωτικών που μετέφερε ήταν μεγάλη.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο στις 27 Δεκεμβρίου για νέα ακρόαση. Κρίσιμο ρόλο θα παίξουν τότε οι τυχόν εξελίξεις που θα υπάρξουν σχετικά με το κύκλωμα ναρκωτικών, που όπως λέει την έμπλεξε.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ