2017-11-30 08:41:41
Φωτογραφία για Γιανναράς : Ερωτηματικό η νέκρωση των κοινωνικών αντιδράσεων
Σε ένα πολιτικό σύστημα που το μόνο του ενδιαφέρον είναι η αναπαραγωγή θέσεων για την νομή της εξουσίας και όχι η εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών, το μεγάλο ερωτηματικό είναι η νέκρωση των αντιδράσεων στη κοινωνία, που μπορεί να οδηγήσει σε «θάνατο» την Ελλάδα, είπε ο Χρήστος Γιανναράς πανεπιστημιακός δάσκαλος στο Ράδιο 9.84 και στο Γιώργο Σαχίνη.

Επειδή, όπως σημείωσε , η δημοκρατία είναι κατόρθωμα πολιτών, όχι συνταγή για ανδράποδα, η ιδιαιτερότητα και η ταυτότητα του κάθε λαού, είναι ίσως η μόνη απάντηση στη ισοπέδωση της παγκοσμιοποίησης .

==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ