2017-11-30 14:00:30
Φωτογραφία για 2.208% αυξήθηκαν οι αναζητήσεις για τη Μέγκαν Μαρκλ στο Pornhub!
Μέχρι τώρα όσοι αναζητούσαν πορνό με πριγκίπισσες (γούστα είναι αυτά) στο Pornhub, εστίαζαν κυρίως στην Πριγκίπισσα Λέια του Star Wars και την Princess Peach από τα βιντεοπαιχνίδα Super Mario (όχι βέβαια για να βρουν πορνό με τις ίδιες, αλλά με μοντέλα που θα είναι ντυμένα όπως εκείνες ή – στην περίπτωση της δεύτερης – πονηρά animation).

Από τις 27 Νοεμβρίου που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του Πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, οι αναζητήσεις για τη γυμνή μέλλουσα πρικίπισσα Μέγκαν αυξήθηκαν κατά 2.208%!

Τη Μέγκαν δεν αναζήτησαν στο Pornhub μόνο οι μέλλοντες υπηκόοι της, Βρετανοί. Η μεγαλύτερη αύξηση στις αναζητήσεις σημειώθηκε στις ΗΠΑ (2.273%), ενώ στον παρακάτω πίνακα διαπιστώνουμε ότι και αρκετοί Έλληνες πληκτρολόγησαν «Meghan Markle» (αύξηση 1.658%).

Τελευταία φορά που υπήρξε τέτοιο ενδιαφέρον για τη Μαρκλ ήταν στις 3 Νοεμβρίου του 2016, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Χάρι. Τότε οι αναζητήσεις είχαν αυξηθεί κατά 1.430%.

Πάντως, μέχρι να βρεθεί μια σωσίας που θα κάνει αυτά που θέλουν να δουν οι θαμώνες του Pornhub, τα πιο extreme βίντεο που κυκλοφορούν είναι σαν αυτά τα δύο από τη σειρά «Suits». Στο πρώτο φοράει πετσέτα:

Και στο δεύτερο καλύπτεται από ένα ενοχλητικό σεντόνι και το νυχτικό της:

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ