2017-11-30 14:52:48
Φωτογραφία για Αδέσποτος Σκύλος με επιθετική συμπεριφορά έξω από σχολείο στη ΒΟΝΙΤΣΑ
          Και να που η έλλειψη δομών και η αδιαφορία πολλών χρόνων για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, αναδεικνύεται και πάλι στη Βόνιτσα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) αυτή τη φορά με έναν πιο επικίνδυνο τρόπο.

         Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάποιο αδέσποτο σκυλί με επιθετική συμπεριφορά  έχει κατασκηνώσει στο προαύλιο του Γυμνασίου-Λυκείου Βόνιτσας και ο εκδότης της εφημερίδας "ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ" κ. Σπύρος Φράγκος, καταγγέλει:

   "ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. 

     ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ "ΖΩΟ" ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ. 

       ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"......         Βάσει του νόμου απαγορεύεται η είσοδος και η παραμονή σκύλων εντός σχολικού συγκροτήματος. 

     Ας μεριμνήσουν λοιπόν, άμεσα οι αρμόδιοι του δήμου Ακτίου Βόνιτσας (σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία υπεύθυνος είναι ο Δήμος) να δοθεί λύση και μαζί με τους φιλόζωους της περιοχής να το απομακρύνουν από το σχολείο και να το περιθάλψουν.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ