2017-12-01 12:34:13
Φωτογραφία για Μιμή Ντενίση: Η 17χρονη κόρη της κυκλοφορεί με συνοδεία!
Η Μιμή Ντενίση που μένει στην οδό Μαυροματαίων στο κέντρο της Αθήνας, έχει μιλήσει πολλές φορές για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο You Weekly και εξήγησε γιατί 17χρονη η κόρη της κυκλοφορεί με συνοδεία!

Στο Πεδίον του Άρεως που πας δεν φοβάσαι μη σου την πέσουν ναρκομανείς και μετανάστες; Βλέπω που πας εκεί, κάθεσαι και μιλάς μαζί τους.

Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν τους αντιμετωπίζω με κριτική ματιά αλλά σαν ανθρώπους άρρωστους, δεν τους βοηθάει το κράτος αφήνοντάς τους ξέφραγους. Προσπάθησα πολλές φορές να κινητοποιήσω καλλιτέχνες εδώ στην Ελλάδα που είναι πολύ βολεμένοι αλλά δεν τους βλέπω πρόθυμους, όταν τους κάνεις την πρόταση είναι λένε «ναι» σε όλα για να βοηθήσουν και μόλις φτάσει εκείνη η στιγμή σφυράνε αδιάφορα. Όλα για το φαίνεσθαι από τον καναπέ.

Τη Μαριτίνα την αφήνεις να πάει στην επέτειο του Πολυτεχνείου ή στο Πεδίον του Άρεως βόλτα με τους φίλους της;


Είσαι καλά; Το παιδί μου ζει σαν φυλακισμένο, δεν πάει μόνη της πουθενά, είναι 17 χρόνων και είναι παντού με συνοδεία.

Ακόμα και σήμερα δέχεσαι προτάσεις για την πολιτική;

Στο παρελθόν μού έχουν προτείνει πολλές φορές, έχω πει πολλά «όχι», τώρα κάπως ηρέμησαν τα πράγματα αλλά πάντα λέω ποτέ μη λες ποτέ Δεν σκέφτηκες ποτέ να τα μαζέψεις και να φύγεις στο εξωτερικό;

Έπρεπε να το είχα κάνει στα 18 μου, τώρα τι να σου πω… Ούτε οι προτάσεις, ούτε οι γνωριμίες μου έλειπαν στο εξωτερικό. Το σίγουρο είναι ότι άμα δεν είχα παντρευτεί και ερωτευτεί εδώ θα είχα φύγει. Η ζωή μου μπήκε σε μια σειρά από μικρή ηλικία οπότε δεν υπήρχε λόγος να φύγω.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ