2017-12-01 16:54:13
Φωτογραφία για Το ''πηγαδάκι'' των Στρατηγών!
Του Ηλία Προύφα

Με ανεβασμένη διάθεση οι Στρατηγοί Διοικητές των μείζονων διοικήσεων - σχηματισμών της 1ης  Στρατιάς, Δ', Γ' ΣΣ και της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγοι Δημόκριτος Ζερβάκης, Δημήτριος Μπίκος, Γεώργιος  Καμπάς και Νίκος Μανωλάκος, που παρέλαβαν χθες τις πολεμικές σημαίες από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Επισκεπτόμενοι από την παραμονή της τελετής τη Λάρισα, οι 3 διοικητές των ΣΣ και της ΑΣΔΕΝ, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον οικοδεσπότη συμμαθητή τους Αντγο Ζερβάκη, ο οποίος και τους παρείχε Αβραμιαία φιλοξενία. 

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την τάξη '83 της ΣΣΕ που 4 συμμαθητές στρατηγοί παρέλαβαν το ιερό σύμβολο της πολεμικής σημαίας και το μετέφεραν με όλες τις προβλεπόμενες τιμές στους σχηματισμούς.

Χαρά και ικανοποίηση λοιπόν από τους Στρατηγούς, τους οποίους ''συνέλαβε'' ο φακός του kranosgr σε εύθυμο ''πηγαδάκι'' κατά τη διάρκεια της δεξίωσης μετά το τέλος της τελετής, με τον ΑΣΔΕΝάρχη Στρατηγό Νίκο Μανωλάκο να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των δύο Σωματαρχών Στρατηγών Γεώργιου Καμπά και Δημήτριου Μπίκου!
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ