2017-12-02 14:03:17
Φωτογραφία για Σκιές ματιών: Το χρώμα-τάση για νεανικό βλέμμα
Οι σκιές ματιών τονίζουν το βλέμμα και μπορούν να μεταμορφώσουν το beauty look σας ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξετε. Οι απαλές αποχρώσεις είναι ιδανικές για το πρωί ενώ οι πιο σκούρες είναι περισσότερο κατάλληλες για το βράδυ.

Φέτος, το χάλκινο χρώμα θα πρωταγωνιστήσει τόσο στα πρωινά όσο και στα βραδινά looks αφού ταιριάζει στις περισσότερες περιστάσεις, ενώ με το κατάλληλο μολύβι ματιών και τη μάσκαρα μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά beauty looks.

Η ηθοποιός Margot Robbie επέλεξε μια χάλκινη απόχρωση στη σκιά ματιών για την εμφάνιση που έκανε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Ι, Tonya». Η σταρ είχε δημιουργήσει ένα απλό αλλά εντυπωσιακό beauty look με έντονη μάσκαρα και ένα trick που δείχνει το βλέμμα πιο ξεκούραστο.

Σύμφωνα με την make-up artist Pati Dubroff που δημιούργησε το look της σταρ: «η μάσκαρα και το σκούρο μολύβι πλαισιώνουν την χάλκινη απόχρωση ώστε να μην φαίνεται το βλέμμα κουρασμένο». Όπως δήλωσε στο UsWeekly μπορεί τα ζεστά χρώματα κάποιες φορές να μη δείχνουν τα μάτια ξεκούραστα, όμως η χάλκινη απόχρωση με ένα μαύρο ή καφέ μολύβι μπορεί να χαρίσει αμέσως ένα νεανικό βλέμμα.

Tips

Εφαρμόστε concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια

Εφαρμόστε ένα καλό foundation

Προτιμήστε μια φυσική απόχρωση στο ρουζ και στο κραγιόν

Προτιμήστε μαύρο μολύβι εάν έχετε μαύρα ή καφέ μάτια και καφέ μολύβι αν έχετε πράσινα ή μπλε μάτια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ