2017-12-02 14:52:21
Φωτογραφία για Ποια τράπεζα ετοιμάζει τηλεϊατρεία για τους πελάτες της
Το πρώτο ιατρείο τηλεϊατρικής θα είναι έτοιμο σ' ένα από τα υποκαταστήματα της τράπεζας τον Δεκέμβριο Η ρωσική τράπεζα Sberbank, η μεγαλύτερη κρατική τράπεζα της Ρωσίας προτίθεται να ανοίξει ιατρεία στα υποκαταστήματα της, τα οποία θα παρέχουν στους πελάτες της on-line ιατρικές υπηρεσίες, γράφει η εφημερίδα Kommersant. Διαχειριστής του πρωτότυπου αυτού προγράμματος θα είναι η εταιρεία on-line ιατρικών υπηρεσιών DocDoc, στην οποία η Sberbank κατέχει το 80% των μετοχών.

Το πρώτο ιατρείο τηλεϊατρικής θα είναι έτοιμο σ' ένα από τα υποκαταστήματα της τράπεζας στη ρωσική πρωτεύουσα τον Δεκέμβριο, Η τράπεζα πάντως ανακοίνωσε ότι πριν τεθεί σε ισχύ ο νόμος για την τηλεϊατρική, οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται δωρεάν.

Η διευθύντρια μάρκετινγκ και εμπορίου της κρατικής εταιρείας «Medsi» Άλλα Κανουνίκοβα εκτιμά ότι η λειτουργία παρόμοιων ιατρείων τηλεϊατρικής, θα εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους κατοίκους των περιοχών εκείνων που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη. Επιπλέον, όπως δηλώνει η ίδια «ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού που διαμένει στις μεγάλες πόλεις, προτιμά να χρησιμοποιεί εφαρμογές τηλεϊατρικής, οι οποίες παρέχουν ιατρική βοήθεια χωρίς να βγαίνουν απ το σπίτι τους».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ