2017-12-02 18:08:37
Φωτογραφία για Αγρια επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΤΣΗΣ στο κέντρο της ΒΟΝΙΤΣΑΣ
            Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Βόνιτσας (στην Παραλία, απέναντι από το δημαρχείο, μπροστά στο μνημείο ηρώων), όταν αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε ξαφνικά, στο Μίλτο Πάτση και προσπαθούσε να τον δαγκώσει. 

        Ευτυχώς ο απέναντι καταστηματάρχης έτρεξε προς το μέρος του και κατάφεραν με φωνές να το απομακρύνουν το σκυλί και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

    Σύμφωνα με το ΚΑΤΟΥΝΑ ΝΕWS για το απίστευτο περιστατικό ο άτυχος άντρας κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας και είπε ο ίδιος:

      "Επίθεση σκύλου στην παραλία της Βόνιτσας, δέχθηκα σήμερα 2/12/2017 το μεσημέρι χωρίς αιτία από αδέσποτο σκύλο που όρμησε να με κατασπαράξει. 

     Η κατάσταση στην πόλη της Βόνιτσας έχει πια ξεφύγει και οι επιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Ενημέρωσα  το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας για το γεγονός με ονομαστική καταγγελία. 


     Η απάντηση ήταν: "υπεύθυνος είναι ο Δήμος και εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας"

      Εδώ να τονίσουμε ότι καθημερινά τα αδέσποτα σκυλιά επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες και την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτή την εικόνα της Βόνιτσας, φέρει η δημοτική Αρχή που αδιαφορεί και δεν λαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα για την φροντίδα των αδέσποτων.

ΥΓ: Δεν βάλαμε την φωτογραφία του συγκεκριμένου σκύλου, για να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα, αφού πριν «καταδικάσουμε» το ζώο, πρέπει να πούμε ότι ο σκύλος δεν φταίει σε τίποτα και δεν επέλεξε να είναι αδέσποτος.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ