2017-12-02 20:23:03
Φωτογραφία για ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: «Καταγγέλλουν» τον Συμπαραστάτη γιατί Ενοχλεί το «Σύστημα»!!
«Καταγγέλλουν» τον Συμπαραστάτη γιατί ενοχλεί το «σύστημα» και «ανακαλούν» από αυτόν την καταγγελία τους, επειδή αυτός εγκάλεσε το αρμόδιο Υπουργείο και ζήτησε επίσημα «τις απόψεις του Σωματείου τους» (ως όφειλε) στο πλαίσιο της κατά νόμο διαδικασίας διαμεσολάβησης !!!

Γιατί αντιδρούν έτσι;

Γιατί το σωματείο με τις εξειδικευμένες γνώσεις περί αεροπορικού θορύβου (όπως λέει το ίδιο), αρνείται να αντικρούσει – απαντήσει με απόψεις (σημείο προς σημείο) επί του από 19.10.2017 εγγράφου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που προκλήθηκε από την καταγγελία του;

Εύλογα τα ερωτήματα.

Τι συμβαίνει τελικά και ποιοι/ες παίζουν εδώ και χρόνια με τα προβλήματα των πολιτών της Αρτέμιδος;

Η Διοίκηση του συλλόγου Περιβαλλοντική Αρμονία Αρτέμιδος (με υπογραφή της κας Πιτσιγαυδάκη) «καταγγέλλει» τώρα και τον Συμπαραστάτη του Δημότη κ. Χ. Ποθουλάκη (παρά το γεγονός ότι από 25.8.2016 ο ΣτΔΕ έχει ταχθεί δημόσια και εγγράφως κατά των αυθαιρεσιών του αεροδρομίου και του κράτους και στο θέμα του θορύβου, ζητώντας μάλιστα έλεγχο), επειδή αυτός τηρώντας τον κώδικα του ΣτΔΕ, τη δημοκρατική διαδικασία και τις αρχές της διαφάνειας και της νομιμότητας, σεβόμενος τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους Αρτέμιδος, ζήτησε στις 10.11.2017 (δηλαδή πριν ολοκληρώσει το φάκελο διαμεσολάβησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη), τις απόψεις των από 28.9.2017 καταγγελλόντων (κ.κ
. Ειρήνης Πιτσιγαυδάκη και Ελ. Εμφιετζή), επί της από 19.10.2017 απαντήσεως που έλαβε ως Συμπαραστάτης (διαμεσολαβώντας από 29.9.2017 ως όφειλε, για την υπόθεσή τους), εκ μέρους της αρμόδιας υπηρεσίας θορύβου του Υπουργείου Περιβάλλοντος η οποία (απάντηση) αναφέρεται στις διαδικασίες, τις ενέργειες του κράτους και στα ζητήματα του αεροπορικού θορύβου από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δηλαδή πάνω στα θέματα που εκείνες κατήγγειλαν, ενώπιον του ΣτΔΕ, αλλά και πρόσφατα 238 ακόμα ανεξάρτητοι πολίτες.

Τελικά κα Πιτσιγαυδάκη είστε μαζί τους;

Το έγγραφο αυτό επιχείρημά σας, πιστό αλλά αποτυχημένο αντίγραφο των αντιπάλων στο έργο του ΣτΔΕ (εν προκειμένω στην παρούσα υπόθεση του αεροδρομίου, κλπ), επιβάλλεται πλέον να προβληματίσει σοβαρά κάθε δημότη, χιλιάδες δημότες που έχουν εμπιστευθεί τον ΣτΔΕ στα καθημερινά τους τοπικά προβλήματα. Πιο ξεκάθαρα, σας καλούμε να αναλογισθείτε πόσο εξυπηρετούν τα επιχειρήματά σας αυτά (περί αποδυνάμωσης των παρεμβάσεων του ΣτΔΕ) και πόσο χαροποιούν την πλευρά του αεροδρομίου και όσων δημόσιων λειτουργών δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους επιβαρύνοντας έτσι τη ζωή των δημοτών και ιδίως της Αρτέμιδος.

(Απόσπασμα από την Δήλωση του ΣτΔΕ που παραθέτουμε πιο κάτω)

Παραθέτουμε (7 συνημμένα) κατά σειρά, έγγραφα που έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς και αποδεικνύουν τα παραπάνω και στη συνέχεια το από 29.11.2017 έγγραφο του αναφερόμενου συλλόγου (που στρέφεται απαξιωτικά και εχθρικά κατά του Συμπαραστάτη και υπογράφεται από τις κες Πιτσιγαυδάκη και Παϊζη) και στο τέλος την επ’ αυτού από 30.11.2017 αποκαλυπτική απάντηση – αντίκρουση του Συμπαραστάτη, κ. Χ. Ποθουλάκη.

Συνημμένα :

1. ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ διαμεσολάβησης του ΣτΔΕ (αριθ. πρωτ: 19342,25265/25.8.2016 σε υποθέσεις – καταγγελίες δημοτών και τοπικών φορέων, κατά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παρουσίαση στοιχείων, εν όψει :

α) του περιβαλλοντικού ελέγχου στο ΔΑΑ που ζήτησε ο Συμπαραστάτης και ήδη δόθηκε η σχετική εντολή διενέργειάς του από το Υπουργείο Περιβάλλοντος (αριθ. πρωτ: 860/17.6.2016 ΣΕΠ) και

β) της συζήτησης για την τροποποίηση της νέας σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου, που αποτελεί «τοπική υπόθεση» Στρατηγικού χαρακτήρα για τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος.

Έκθεση του ΣτΔΕ και για το Θόρυβο Αεροδρομείου. κλπ

2. Καταγγελία συλλόγου ΑΡΜΟΝΙΑ για τον αεροπορικό θόρυβο, κλπ (υποβολή στον Συμπαραστάτη στις 28.9.2017)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 28.9.2017 Συλλόγου Αρμονία στον ΣτΔΕ

3. Έγγραφη παρέμβαση – διαμεσολάβηση (αριθ. 31668/29.9.2017) του Συμπαραστάτη στο Υπ. Περιβάλλοντος για λογαριασμό των καταγγελλόντων.

Έγγραφο Διαμεσολάβησης 29.9.2017 του ΣτΔΕ με συνημ. καταγγελία

4. Από 19.10.2017 έγγραφη απάντηση του Υπ. Περιβάλλοντος στον Συμπαραστάτη για την καταγγελία που τους διαβίβασε ενεργώντας για λογαριασμό του συλλόγου Περιβαλλοντική Αρμονία

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΝ ΣΤΟΝ ΣτΔΕ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

5. Έγγραφο του Συμπαραστάτη (αριθ. 35637/10.11.2017) προς το σύλλογο Περιβαλλοντική Αρμονία, με το οποίο ζητά τις απόψεις του επί της από 19.10.2017 εγγράφου απαντήσεως του Υπ. Περιβάλλοντος στην καταγγελία τους.

Αναζήτηση απόψεων του συλλόγου από ΣτΔΕ για έγγραφο ΥΠΕΝ

6. Από 29.11.2017 έγγραφο του συλλόγου Περιβαλλοντική Αρμονία κατά του Συμπαραστάτη (άρνηση παροχής απόψεων και ανάκληση της καταγγελίας του προς τον ΣτΔΕ) και

Έγγραφο του Σωμ. ΑΡΜΟΝΙΑ κατά του ΣτΔΕ

7. Από 30.11.2017 απάντηση του Συμπαραστάτη του δημότη στο έγγραφο του συλλόγου Περιβαλλοντικής Αρμονίας.

Απάντηση του Συμπαραστάτη στο Σωμ. Περιβ. ΑΡΜΟΝΙΑ

Συμπληρωματικές πληροφορίες σε προηγούμενο άρθρο μας:

«Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ»
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ