2017-12-03 06:20:08
Φωτογραφία για Στέφανος Χίος: Ζητάω δημόσια συγγνώμη από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Μετά την ανακοίνωση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου για το περιβόητο κύκλωμα της κοκαΐνης στο Κολωνάκι, ήρθε και η απάντηση της εφημερίδας «Μακελειό».

Μέσω της εφημερίδας «Μακελειό» ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος ζητεί δημόσια συγγνώμη από τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, σχετικά με τις αναφορές του ονόματός του στην υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ειδικότερα, η απάντηση της εφημερίδας «Μακελειό» στον επιχειρηματία έχει ως εξής:

Προς την κοινή γνώμη και προς τον κ. Σταθοκωστόπουλο, λέμε ευθαρσώς το εξής:

Μια αποκαλυπτική εφημερίδα -η πρώτη στη χώρα- που κάνει οξύτατο και χωρίς διακρίσεις ρεπορτάζ, μαχητική και απρόσβλητη από απειλές και συμβιβασμούς, πάντα διατρέχει τον κίνδυνο του λάθους.

Για το πρόσωπο του γνωστού και ευυπόληπτου επιχειρηματία, κάναμε λάθος. Και αντρικά, το αναγνωρίζουμε και ζητάμε συγγνώμη. Καμία σχέση δεν έχει ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με το εν λόγω θέμα.

Η συνεπωνυμία (ίδιο όνομα και ίδιο επώνυμο), παρασύρει. Είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ ευαίσθητοι σε ανάλογα θέματα. Από δω και πέρα, ο βαθμός προσοχής θα ενταθεί στο έπακρο.

Καμία σκοπιμότητα και κανένας δόλος από εμάς. Το σχόλιο έχει τη μορφή αποκατάστασης του επιχειρηματία και προβάλλεται ιδιαιτέρως και στο πρωτοσέλιδο μας.

Πηγή: Mononews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ