2012-05-26 13:30:13
Φωτογραφία για ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΕΦ: Πρώτος και μόνος κατήγγειλα τη μνημονιακή συνταγή
Ο Αντώνης Σαμαράς στράφηκε και πάλι κατά ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ .

Η παρουσία του Κώστα Καραμανλή, της Ντόρας Μπακογιάννη και των τριών πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ που προσχώρησαν στη ΝΔ στην Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη του κόμματος που σηματοδότησε την εκκίνηση της επίσημης “γαλάζιας” εκλογικής εκστρατείας.

Ο Σαμαράς είπε μεταξύ άλλων για το ΣΥΡΙΖΑ «Τη μια λένε ότι θα καταγγείλουν τη δανειακή σύμβαση και την άλλη ότι θα αλάξουν τα πάντα σ΄ αυτήν” και συνέχισε:

“Χάιδευαν τους κουκουλοφόρους και προστάτευαν τους λαθρομετανάστες, θέλουν να διαλύσυν την αστυνομία και εκπροσωπούν την πλήρη απουσία πολιτικής”, ήταν ένα άλλο ενδεικτικό σημείο.

Οσον αφορά στη πρόταση της ΝΔ, αφού επανέλαβε ότι ο ίδιος “πρώτος και μόνος” κατήγγειλε τη μνημονιακή συνταγή “για το λάθος της οποίας μιλούν σήμερα όλοι στην Ευρώπη”.

Οσο για τη κεντροδεξιά συστράτευση; “Είμαστε η μόνη δύναμη που μπορούμε να κρατήσυμε όρθα την πατρίδα. Το σημερινό μήνυμα είναι ενότητα-αγώνας-αναγέννηση”, είπε, και κάλεσε σε έναν “συναγερμό αγωνιστών που στις 17 Ιουνίου θα είναι κυβέρνηση”.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ