2012-05-26 13:36:05
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οι απαντήσεις για τη διαιτησία
Ανεπηρέαστοι από το θόρυβο που κάνει ο Ολυμπιακός γύρω από τη διαιτησία του 2ου τελικού προσπαθούν να μείνουν στον Παναθηναϊκό, όμως οι «πράσινοι», βλέποντας το βίντεο και απαντώντας στην ουσία στις διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων», δεν μπορούν να μην σχολιάσουν τα λάθη που έγιναν εις βάρος τους και λίγο έλειψε να τους στοιχίσουν τη νίκη.

Στον Παναθηναϊκό είδαν το βίντεο του αγώνα και μετά από πολλές αναλύσεις των φάσεων, έχουν μείνει σε χαρακτηριστικές στιγμές που η ομάδα αδικήθηκε. Ειδικά στο τέταρτο 10λεπτο, όπου από το 1':10'' ο Παναθηναϊκός είχε συμπληρώσει 5 ομαδικά φάουλ και ο Ολυμπιακός είχε το δικαίωμα των ελεύθερων βολών, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε αυτό το μπόνους.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται ότι στην τελευταία φάση ο Δημήτρης Διαμαντίδης πατάει την πλαϊνή γραμμή, ωστόσο οι «πράσινοι» λένε ότι νωρίτερα είχαν προηγηθεί φάουλ στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αλλά και στον Ρομέιν Σάτο πιο πριν.


Παράλληλα, στέκονται στο αμυντικό φάουλ που δόθηκε στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάνω στον Κάιλ Χάινς, υποστηρίζοντας ότι είναι ορισμός του επιθετικού φάουλ, αφού ο Λιθουανός έχει στηθεί και ο Αμερικανός πέφτει στο κέντρο του σώματός του.

Επίσης, αναφέρουν το καλάθι του Διαμαντίδη, όπου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε λέι απ, η μπάλα χτύπησε στο ταμπλό και ο Τζόι Ντόρσεϊ έκοψε με καθυστέρηση, χωρίς οι διαιτητές να δουν κάτι.

Τέλος, δεν μπορούν να αφήσουν ασχολίαστα τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη στο 35', με το σκορ στο 74-66, όταν ξέχασε να ντριμπλάρει, όπως χαρακτηριστικά λένε και η μπάλα έφτασε στον Κώστα Παπανικολάου για να γίνει το σκορ 74-69.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως ότι έγινε με τη διαιτησία ανήκει στο παρελθόν, καθώς δεν έχουν την πολυτέλεια και δεν θέλουν να μείνουν σε αυτά. Την Κυριακή (27/05) έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να πάρουν το πλεονέκτημα της έδρας και σκέφτονται μόνο αυτό.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΝΤΙΕΛΝΑ! *VIDEOS*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΝΤΙΕΛΝΑ! *VIDEOS*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ