2017-12-03 14:50:16
Φωτογραφία για Αποζημίωση και στους Στρατιωτικούς που απασχολούνται στα hot spots (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Είναι ακατανόητο γιατί ο Αρ­χηγός ΓΕΕΘΑ δεν συμπεριέλαβε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμε­ων που απασχολούνται στα hot spots στους δικαιούχους οδοιπο­ρικών εξόδων.

Με έγγραφο του ΓΕΕΘΑ καθορίστηκε η καταβολή αποζημίωσης στο μόνιμο στρατιω­τικό προσωπικό που εκτελεί 24ωρη υπηρεσία κατά τα Σάββα­τα, τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες, καθώς και στις κατά περί­πτωση τοπικές αργίες. Όμως, δεν υπάρχει ανάλογη πρόβλεψη και μέριμνα για όσους υπηρετούν στα hot spots.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), σε ανακοίνωση της, μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Ήδη τα στελέχη εκτελούν υπηρεσίες και στα ανά την Επικράτεια hot spots σε οκτά­ωρες βάρδιες, χωρίς όμως την ανάλογη επιμερισμένη ως άνω αποζημίωση, θεωρούμε ότι, για λογούς ισότητας και δικαιοσύνης, ανεξάρτητα από το όποιο ύψος του ποσού, η αποζημίωση της πρώτης παραγράφου θα πρέπει να καταβάλλεται, κατά το ποσοστό που της αντιστοιχεί και στο προσωπικό που εκτελεί υπηρεσία σε βάρδιες (συνήθως οκτάωρες). Ευελπι­στούμε στην αποδοχή του αιτήματος μας και παραμένουμε στη διά­θεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία».


Χ. Α.Κ.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 02/12/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ