2017-12-03 21:56:35
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ στρογγυλοκάθησε στη κορυφή και δεν την αφήνει
Με περίπατο στη Λιβαδειά η ΑΕΚ στρογγυλοκάθησε στη κορυφή της βαθμολογίας της Super League. Με τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια να κάνουν… μάγια, η ομάδα κατάφερε να μετατρέψει σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, επικρατώντας με 0-2. Η Ένωση ήταν αφεντικό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και βρήκε τα γκολ που έψαχνε στο ξεκίνημα της επανάληψης χάρη στην τεράστια κλάση των Λιβάγια - Αραούχο οι οποίοι στο 0-1 ειδικά έκρυψαν την μπάλα μέχρι ο Κροάτης με μαγικό τσίμπημα πάνω από τον Επασί να τη στείλει στα δίχτυα.

Το δεύτερο «χτύπημα» ήρθε από τον Αραούχο, ωστόσο όλα τα λεφτά ήταν το τρομερό βολέ του Τσιντώτα, ο οποίος με περισσή αυτοπεποίθηση βρήκε τον Λιβάγια στην κόντρα και από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα το 0-2 από το τελείωμα του Αραούχο. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ, αφενός αν έκανε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που έχασε και αφετέρου αν δεν κατέβαζε κάπως ρυθμούς στο τελευταίο 20λεπτο, αφού προφανώς στο μυαλό όλων υπάρχει και το κρίσιμο ματς της Πέμπτης με την Αούστρια
. Σούπερ ο Τσιντώτας, ξεκούραστα και άνετα έβγαλε το ματς η τριάδα της άμυνας (Τσιγκρίνσκι-Βράνιες-Μπακάκης), καλό ματς με ανεβάσματα οι Γκάλο – Λόπες, κυριάρχησαν στα χαφ Σιμόες – Γαλανόπουλος, δημιούργησε πολλά προβλήματα ο Λάζαρος, ΜΑΓΕΙΑ οι Αραούχο – Λιβάγια, οι οποίοι διέλυσαν τον Λεβαδειακό. Δοκάρι στο τέλος ο Μπακασέτας, στο… 87’ το πρώτο σουτ του Λεβαδειακού στο ματς, που είχε δοκάρι και εκείνος στο φινάλε, όταν η ΑΕΚ σκεφόταν την Αούστρια.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ