2017-12-04 20:53:17
Φωτογραφία για Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ - Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Λευτέρης Πιτσινέλης
         Το απόγευμα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017, στην αίθουσα του Σχολείου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αρχοντοχωρίου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

        Στη συνέχεια τα νεοεκλεγέντα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, απαρτίζεται από τους εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Πρόεδρος: Λευτέρης Πιτσινέλης  

Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Κακούρης 

Γραμματέας: Αλέξης Πιτσινέλης  

Ταμίας: Ηλίας Πιτσινέλης 

Μέλος: Τάκης (Δημήτρης) Καβούνος

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: 

    Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου η πρώτη Γενική Συνέλευση για το νέο διοικητικό συμβούλιο......  

Στη Γενική Συνέλευση έγινε ενημέρωση για τον προγραμματισμό των δράσεων, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούσαν τους γονείς, κατατέθηκαν προτάσεις για πιθανά έργα που μπορούν να υλοποιηθούν στο χώρο στου σχολείου, κ.α.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

       Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στις αρχαιρεσίες και στη Γενική συνέλευση. 

      Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τα απερχόμενα μέλη του Συλλόγου, για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στο σχολείο. 

      Περιμένουμε όλους τους γονείς δίπλα μας γιατί είναι πολύτιμη η βοήθεια σας. Σας περιμένουμε με νέες ιδέες και προτάσεις.

     Θα είμαστε στη διάθεση όλων των γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας.

      Θεωρούμε το διάλογο ως μοναδικό μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ