2012-05-26 14:53:55
Φωτογραφία για ΚΑΙ Ο ΖΟΑΟΖΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ενδιαφέρον για τον 22χρονο (2/7/1989) Πορτογάλο αριστερό μπακ της Μπέιρα Μαρ, Ζοαοζίνιο, υπάρχει από τον Ολυμπιακό, τον οποίο είχε τσεκάρει προ ημερών ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Γαύρου».

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά φέτος έκανε το «ξεπέταγμά» του, αγωνιζόμενος σε 26 ματς με την Μπέιρα Μαρ, τα 24 των οποίων ως βασικός. Η ομάδα του τερμάτισε στην 12η θέση και ο παίκτης πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν, αποδίδοντας εξαιρετικά ιδιαίτερα στα ματς με τους «μεγάλους» της χώρας, Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ.

Ο Ζοάο Κάρλος Ρέις Γκράσα όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει ύψος 1,85μ. και ζυγίζει 69 κιλά. Δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο (το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2015) με τη Μπέιρα Μαρ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 2 εκ. ευρώ. Για τον παίκτη, εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρονται και ομάδες από την Ισπανία, αφού η σεζόν που τράβηξε την προσοχή των ευρωπαίων σκάουτερς.

Ο Ολυμπιακός τον έχει παρακολουθήσει από κοντά και το όνομά του έχει προστεθεί στην ερυθρόλευκη λίστα, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει αναγκαστικά ότι η περίπτωσή του θα προχωρήσει. Για την ώρα υπαρχει απλό ενδιαφέρον…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ