2017-12-05 12:20:34
Φωτογραφία για STOP της Αποκεντρωμένης στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας -ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ η απόφαση με θέμα: «Διαθέσεις πιστώσεων»!
   -Για άλλη μια φορά πλήρης δικαίωση του Κώστα Τριαντακωνσταντή, που έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να επισημαίνει πως οι πλειοψηφίες δεν λειτουργούν πάνω από τους Νόμους και το Σύνταγμα της χώρας και θα πρέπει να σέβονται και να τηρούν τη νομιμότητα, όσο ισχυρή πλειοψηφία κι αν διαθέτουν.

   -Την επικράτηση του Κράτους Δικαίου, των νόμων που βρίσκονται πάνω από πλειοψηφίες έρχεται να τονίσει εμφατικά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ακυρώνοντας την απόφαση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας με θέμα: «Διαθέσεις πιστώσεων».

 -Σήμερα, οι Κασσάνδρες που είχαν σπεύσει να αμφισβητήσουν και να επιτεθούν πολιτικά στο Κώστα Τριαντακωνσταντή, διαψεύδονται για άλλη μια φορά με τον πιο επίσημο τρόπο.

   -Πρόκειται για μια εξέλιξη που δημιουργεί ιδιαίτερο προβληματισμό στην Δημοτική Αρχή καθότι έρχεται λίγες μέρες μετά την ακυρωτική απόφαση του Δ.Σ. για ένα ακόμη σημαντικό θέμα.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)


    -Στο αιτιολογικό της ακυρωτικής απόφασης, αναφέρεται: Επειδή ο συνολικός αριθμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: “Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας” ανέρχεται σε επτά (αρ. 7), συνεπώς για τη λήψη απόφασης επί εκτός ημερησίας διατάξεως εισαγομένου θέματος, απαιτείται πλειοψηφία τεσσάρων (αρ. 4) διοικητικών συμβούλων (απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του) κατά τις ως άνω μνημονευόμενες διατάξεις.

      Επειδή η ως άνω απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία, με τις θετικές ψήφους τριών (αρ. 3) δημοτικών συμβούλων έναντι μιας (αρ. 1) αρνητικής τοιαύτης, ενώ ένας (αρ. 1) ακόμη σύμβουλος ψήφισε «παρών» (της ψήφου αυτής λογιζομένης ομοίως ως αρνητικής) και, ως εκ τούτου (ως μη ληφθείσα με την εκ του νόμου απαιτούμενη πλειοψηφία) τυγχάνει μη νόμιμη και ακυρωτέα.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Δήμαρχε κ Αποστολάκη αναλάβατε τις ευθύνες σας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...  

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

     ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

     Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

     Πολλές φορές κάλεσα το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να αναλάβει τις ευθύνες του και να αντικαταστήσει το Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ Αποστολάκη Παντελή. Ο πολιτικά ανίσχυρος Δήμαρχος κ Αποστολάκης για τους δικούς του λόγους δεν το πράττει. Τυχαία; OXI BEBAIA. 

       Πολλές φορές έχω γράψει και τονίσει, η διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ δεν σημαίνει και ΑΝΟΜΙΑ.  Οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων  ελέγχονται  ως προς τη νομιμότητα τους. Υπάρχει εποπτεία στους ΟΤΑ..........  

    Δικαιώνομαι για μια ακόμη φορά. Η απόφαση 126/2017 της 13ης  Νοεμβρίου 2017 του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  ακυρώθηκε με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιουνίου. 

Σας παρουσιάζουμε τις δύο αποφάσεις:

ΑΠΟΦΑΣΗ 126/2017 του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας με θέμα "ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ":

      Ακολουθεί η απόφαση ακύρωσης της παραπάνω απόφασης που υπογράφει ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Παπαθεοδώρου Νικόλαος. 

Παρακαλώ δείτε την απόφαση:

-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη αναλάβατε τις ευθύνες σας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

-Έχετε τεράστιες πολιτικές ευθύνες.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ