2012-05-26 15:16:29
Φωτογραφία για Αναγνώστρια αποκαλεί τρομοκρατικό χτύπημα το ζήτημα με το μάθημα φυσική, των πανελλαδικών
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ  κ, ΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΗΝ  ΚΕΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΤΟΝ ΟΕΦΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ .

Προστατέψτε τα παιδιά μας από τα αλεπάλληλα λάθη της επιτροπής εξετάσεων Η συγνώμη της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών δεν αρκεί, να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τα παιδιά της θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης όλοι όσοι εμπνεύστηκαν τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των εκπροσώπων της Β΄θμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι όφειλαν να προβλέψουν τις συνέπειες.

Η επιλογή τους απλά ισοδυναμεί με τρομοκρατική ενέργεια, προκεινένου να καταλύσουν και τα  τελευταία οχυρά ψυχραιμίας τα οποία μας απέμειναν για χάρη των παιδιών μας.

Η ακύρωση του Γ4 θέματος αποτελεί κατάφορη αδικία εις βάρος όσων το έλυσαν ενώ έχουν διάσπαρτα λάθη στο Γ1,2 και 3, δεδομένου οτι ο χρόνος ο οποίος αφιέρωσαν για το Γ4 ήταν εις βάρος των υπόλοιπων θεμάτων.

Επιπροσθέτως, τα λάθη στα Γ1, 2, καιι 3 του επιβαρύνουν τη βαθμολογία τους περισσότερο, δεδομένου οτι τα συνολικά μόρια αυξάνουνται.

Το χειρότερο είναι οτι πριμοδοτούνται κάποιοι υποψήφιοι έναντι άλλων σε ένα σύστημα κλειστών θέσεων.

Αν και η ακύρωση λόγω μη επιστημονικής ορθότητας είναι γνωστή, ωστόσο το θέμα έχει λύση, την οποία εφήρμοσαν οι εξεταστές των Φυσικώς Αδυνάτων και ομοίως, παρείχαν τη λύση του εκατοντάδες φροντισήρια. Εάν όλοι αυτοί υπέπεσαν στο επιστημονικό λάθος, μήπως δεν είναι ικανοι να αξιολογήσουν τους μαθητές?

Προτείνω, ναι μεν να ακυρωθεί για όσους δεν το έλυσαν, ωστόσο, να πριμοδοτηθούν όσοι έλυσαν το Γ4  με τα αντίστοιχα μόρια σε άλλα θέματα.

Αναρωτιέμαι ποιος θα λογοδοτήσει  για την ψυχική οδύνη των παιδιών μας, η οποία δρα εις βάρος του επόμενου, εξ ‘ ίσου δύσκολου μαθήματος των Μαθηματικών Κατεύθυνσης.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ