2017-12-05 15:22:15
Φωτογραφία για Γιώργος Παπαδάκης για τον καβγά  Κωνσταντινέα με Άδωνι Γεωργιάδη: «Δεν θα ξανακαλέσω τον Κωνσταντινέα, δεν ελέγχει τον εαυτό του» [Βίντεο]
«Δεν θα ξανακαλέσω τον Πέτρο Κωνσταντινέα στην εκπομπή μου».

Δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο παρουσιαστής του Ant1 Γιώργος Παπαδάκης, μια μέρα μετά τον τηλεοπτικό καβγά μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Τα πράγματα κατά την χθεσινή πρωινή εκπομπή «ξέφυγαν» και οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν σκληρές εκφράσεις, σε μια συζήτηση που ήταν έντονη και μάλλον εκτός «πολιτικού πολιτισμού» από την αρχή.

Όταν όμως ο Πέτρος Κωνσταντινέας έβγαλε από τα χαρτιά του μια φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη με την Ευγενία Μανωλίδου και δήλωσε ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν «λιάρδα», η κατάσταση κόντεψε να βγει εκτός ελέγχου.

Η ένταση ανέβηκε στα ύψη, οι δυο τους ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε από τη θέση του και μπήκε ανάμεσά τους, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σχολιάζοντας σήμερα το πρωί τον χθεσινό καβγά, με αφορμή σχόλιο ενός τηλεθεατή, ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε πως ο Πέτρος Κωνσταντινέας δεν πρόκειται να ξανάρθει στην εκπομπή του, γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του».

Πηγή: protothema.gr 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ